iOS 10 batterilevetid for drenering for hurtigt? Tjek disse 9 nyttige tips

Bliver dit batteri hurtigere med iOS 10? Det bør ikke være, men nogle mennesker har følt, at opdatering til iOS 10 har reduceret batteriets levetid på deres iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du har mistanke om, at opdatering til iOS 10 har ændret batteriets levetid til værre, læs videre for at lære nogle mulige årsager til dette samt nogle rimelige løsninger.

0: Vent! Bruger du det mere?

iOS 10 giver mange forbedringer og ændringer i iPhone, iPad og iPod touch-oplevelsen. En bivirkning af, at folk har tendens til at bruge deres enheder meget mere lige efter opdatering til en ny iOS-udgivelse. Nå, når du bruger din enhed mere, aftager batteriet hurtigere.

Dette er en meget almindelig begivenhed med nye iOS-opdateringer, da folk udforsker de nye funktioner på deres iPhones og iPads, så overvej dette, hvis du føler at enheden dræner hurtigere end normalt ... måske bruger du bare enheden mere, end du er klar over?

Heldigvis er det meget nemt at kontrollere, hvor længe du har brugt din iPhone eller iPad, siden den sidst blev opkrævet, hvilket burde give dig en ide om batteriets levetid og din brug. Gå til "Indstillinger" og derefter til "Batteri" og rul ned for at se "Tid siden sidste fuld opladning" for at se brugs- og standbytiderne, hvilket giver dig en ide om, hvor godt batteriet udfører.

1: Stik det ind natten over

Dette kan lyde som underligt råd, men en af ​​de bedste ting at gøre efter opdatering til iOS 10 er at tilslutte din iPhone, iPad eller iPod touch, lade skærmen slukke og ikke gøre noget i længere tid. Lad det sidde plugget natten over mens du sover er perfekt til dette.

Dette kan hjælpe, fordi iOS 10 gør en masse indeksering og scanning af dine billeder og data i baggrunden, for funktioner, der spænder fra Spotlight til nye Siri-evner til fotosorterings- og søgefunktionerne. Mens du helt sikkert kan bruge din iPhone eller iPad, mens disse baggrundsopgaver finder sted, kan enheden blive vist langsommere eller måske synes at have et hurtigt dræningsbatteri, da det faktisk bare er iOS 10, der gør det, der skal gøres for at være helt brugbart. For store enheder, der næsten er fyldt med fotos og andre ting, kan indekserings- og vedligeholdelsesprocesserne tage mange timer, og nogle gange strækker sig over end 12 timer. Så vent en dag eller to og sørg for at den er blevet tilsluttet og ikke i brug for en bemærkelsesværdig mængde af den tid.

2: Genstart

Et fælles trick, der kan hjælpe batterilevetiden, er at genstarte iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan gøre den typiske genstart af at slukke for enheden og derefter igen, eller tvinge genstart. Nogle gange en simpel enhed genstart gør tricket.

3: Følg batterilevetiden i batteriindstillinger

Nyhed til iOS 10 er evnen til enheden til specifikt at anbefale batteribesparende forslag for at forlænge batteriets levetid. Det betyder typisk at foretage justeringer af brugen som at reducere skærmens lysstyrke.

  • Gå til Indstillinger> Batteri> Søg efter "Batterilevetidsforslag"

Du kan se, hvad der tilbydes til din enhed, og følg derefter disse råd. Og ja det er gode råd.

Du kan så trykke på hvert element for at hoppe direkte til det i Indstillinger. Og ja, det vil have stor indvirkning på batteriets levetid, hvis du reducerer skærmens lysstyrke.

4: Deaktiver baggrundsappdatering

Baggrund App Refresh er en flot funktion, men i praksis har den tendens til at forbruge mere batterilevetid ved at tillade apps at gøre mere aktivitet i baggrunden. Således har deaktiveret baggrundsappopdatering tendens til at øge batteriets levetid, og mange brugere opdager ikke engang forskellen fra at slukke for den.

  • Åbn indstillinger, og gå til "Generelt", vælg "Baggrundsopdatering af baggrundsapplikationer" og drej øverste kontakt til OFF-position for at deaktivere funktionen

5: Brug Reduce Motion

At reducere mængden af ​​visuelle effekter i iOS kan give en mindre forbedring af batteriets levetid:

  • Gå til Indstillinger> Tilgængelighed> Reducer bevægelse> TIL

Bemærk, at dette gør, at iMessage-effekter ikke virker, så kun justere Motion, hvis du ikke er ligeglad med fancy message lasers, slams og confetti type effekter.

6: Deaktiver placeringstjenester, du ikke har brug for eller brug

Placeringstjenester og GPS-brug kan slå batteriet særligt hårdt, hvis de bruges i vid udstrækning, så deaktivering af nogle af placeringsfunktionerne kan hjælpe dit batteri længere.

  • Åbn indstillinger> Beskyttelse af personlige oplysninger> Placeringstjenester
  • Juster indstillinger, der passer til din brug, indstilling til "Aldrig" eller "Under brug" efter behov pr. App og funktion

Dette er universelt gode råd til forlængelse af batterilevetiden og gælder ikke kun for iOS 10.

7: Sikkerhedskopiering og gendannelse

Hvis din enhed kæmper virkelig med batterilevetiden hurtigt med iOS 10, kan du prøve at sikkerhedskopiere det og genoprette det. Dette er en almindelig fejlfindingsteknik, og det er sandsynligt, hvad Apple vil lede dig igennem, hvis du kontakter deres supportlinje.

Du vil gerne sikkerhedskopiere din enhed til iTunes eller iCloud, og gendan derefter enheden til den nyoprettede sikkerhedskopi. Hele denne proces kan tage et stykke tid, men det kan nogle gange hjælpe.

8: Fed up? Overvej en nedgradering

Hvis du har prøvet alt, har du ladet iPhone eller iPad sidde tilsluttet 48 timer ubrugt, ingen af ​​anbefalingerne virker, og du er bare helt dristig, du kan altid nedgradere tilbage til den tidligere iOS-version. Dette er kun tilgængeligt i et begrænset tidsrum, da Apple fortsætter med at underskrive de ældre iOS 9.3.5-builds, og det skal gøres korrekt, og det kræver adgang til en sikkerhedskopieret fra iOS 9. Hvis du er interesseret i denne ret dramatiske tilgang, kan du lære at nedgradere iOS 10 til iOS 9.3.5 her.

-

Hvordan har batteriet levetid med iOS 10? Ingen forskel? Er det bedre eller værre? Hjalp de ovennævnte tips? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.