Sådan hentes tidligere modtagne faxer

Næsten hver faxmaskine har et hukommelseslagersystem. Maskinen gemmer normalt en fax i hukommelsen, hvis der opstår et problem ved udskrivning af faxoverførslen, eller hvis maskinen støder på en fejl, når den modtager en fax. Almindelige fejl, der sender faxer til intern hukommelse, er lavt eller intet blæk, papirstop eller en tom papirbakke. Du kan indstille nogle printere til at gemme faxer i hukommelsen til udskrivning på et senere tidspunkt. Den fleste faxmaskinehukommelse er "skrivebeskyttet hukommelse", hvilket betyder, at faxer, der er gemt i hukommelsen, går tabt, hvis der opstår en afbrydelse i strømkilden.

Læg papir i faxmaskinens papirbeholder. Sørg for, at papiret er rent og uden bøjede kanter. Ilæg nok papir til at udskrive faxerne i hukommelsen, men overbelast ikke papirbakken. En overbelastet papirbakke kan forårsage papirstop.

Tryk på “Opsætning” på faxmaskinens kontrolpanel. De fleste faxmaskiner har et LED-displaypanel foran på maskinen. Panelet vil normalt indeholde beskeder på skærmen og hjælpemuligheder. Nogle faxmaskiner signalerer brugeren, hvis de har faxer gemt i hukommelsen og beder brugeren om at "udskrive faxer" eller "rydde hukommelse", men du skal sørge for, at du ikke ved et uheld rydder hukommelsen, ellers mister du alle gemte faxer .

Brug piletasterne eller numerisk tastatur som angivet af skærmbederne for at vælge “Faxopsætningsmenu” og tryk derefter på “OK” eller “Start” -tasten.

Indtast om nødvendigt sikkerhedskoden, PIN-koden eller brugerautorisationskoden. Sikkerhedskoden eller PIN-koden beskytter følsomme oplysninger og forhindrer uautoriseret brug af faxmaskinens hukommelse.

Naviger til "Modtag" eller "Udskriv faxer i hukommelsen" og tryk derefter på "OK" eller "Start" -tasten som anvist af skærmmeddelelsen. Faxen, der er gemt i maskinens hukommelse, skal begynde at udskrives.

Gentag ovenstående trin for hver fax i hukommelsen, hvis det er nødvendigt.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine

  • Brugervejledning til faxmaskine

  • Papir ilagt i fax

Tips

Sørg for, at faxmaskinen altid har papir.

Se brugermanualen til din faxmaskine for detaljerede instruktioner, hvis det er nødvendigt.

Advarsler

Alle faxer, der er gemt i hukommelsen, går tabt, hvis du slukker for faxmaskinen.