Snapseed: Den bedste fotoredigeringsapp til iPhone og iPad er nu fri

Snapseed er langtfra vores foretrukne mobile billedredigeringsapp til iOS, og det blev lige endnu bedre, fordi den bedste billedredigeringsapp til iPhone, iPad og iPod touch nu er gratis. Ikke mere $ 4, 99 prismærke, nu kan alle tjekke det uden nogen anden forpligtelse end en hurtig download.

Hvis du aldrig har brugt Snapseed før, kan grænsefladen være lidt underlig i starten, indtil du får fat i det. Næsten alting sker ved hjælp af bevægelser, uanset om det vendes op og ned for at skifte specifikke justeringer eller swiping til venstre og højre for at finjustere styrken og niveauet af filtre som mætning, lysstyrke og uanset hvad du justerer. Mit råd er bare at lege med det lidt, læringskurven er ikke særlig stejl, og du vil snart vokse til virkelig at sætte pris på, hvor godt gestus fungerer for apps som dette.

Justeringsfunktionerne omfatter automatisk korrektion, præcisionsselektiv justering, tuning, straightening, rotering, beskæring, og så er der også et bredt udvalg af filtre fra sort / hvid, vintage, drama, tilt-shift og center fokus. Hvert filter og justering har en masse indstillinger i dem, og du vil hurtigt opdage, hvor kraftig Snapseed virkelig er.

Uanset om du bare ønsker at få dine iPhone billeder til at se bedre ud, eller hvis du er træt af Garish-filtre fra Instagram, Hipstamatic, Camera +, er Snapseed som et frisk pust. Sikker på, at det har nogle lige så vildfiltre, men hvis du ignorerer alt det og fokuserer på det grundlæggende i billedredigering, er det lidt som en letvægts mobil version af Aperture, og så vidt billedredigering i iOS går, bliver det ikke noget bedre end dette ... alligevel mindst.

  • Få Snapsed gratis fra App Store

Åh, og hvis Android flyver din båd i stedet, er den også tilgængelig gratis fra Google Play Butik, der passer til, at moderselskabet blev opsummeret af Google tidligere på året.