Sådan oprettes dine mobilapps

Oprettelse af mobile apps trækker på din kreative iværksætter side og din tekniske flydende. Der er en bred vifte af programmeringsplatforme, hvor Cascada og Iceberg er to af de mest anvendte. Den mobile enhed, du har til hensigt at designe appen til, påvirker også den kode, du bruger (Java til Blackberry-mobiltelefoner, Cocoa til Apple-mobiltelefoner) og afsætningsmulighederne til appen (Blackberry App World til Blackberry, iTunes App Store til Apple-produkter). De mest populære apps bruger normalt fælles interesser, men på friske, brugervenlige måder.

Undersøg de apps, der allerede er tilgængelige for mobile enheder. Hvis du kan finde en fælles mangel mellem apps til Apple og Blackberry, kan det være et område, du kan dyrke og bidrage til. Undersøg feedbacken til apps på opslagstavler og websteder.

Design din applikation. Blandt brugere af mobilenheder er der en præmie på intuitive, enkle designs, der gør det nemt at bruge appen.

Skriv koden til din mobilapp. Da det tager omfattende uddannelse og tid at lære at skrive kode, ansætter mange app-designere freelance-teknikere til at gøre dette for dem. Hvis du vil gøre den tilgængelig på tværs af flere mobile enheder, skal du bruge nogen, der kender Java, kakao og ethvert andet programmeringssprog.

Test din applikation på flere mobile enheder. Spørg andre mindre teknologisk kyndige mennesker forsøger at bruge appen. Fejlfind appen, hvis der opstår problemer.

Upload din app til Blackberry App World eller iTunes App Store. Hold øje med feedback til din app i appbutikkerne, på opslagstavler og diskussionstråde på websider til mobilenheder. Håndter fejl, der opstår straks, og overvej at introducere nye udgaver i fremtiden.