MacBook Air 15 "Kommer i marts 2012?

Komponentleverandører har oplyst DigiTimes om, at Apple allerede samler stykker til en 15 "ultra-tynd notesbog, der er sat til debut allerede i andet kvartal af 2012.

Mens DigiTimes advarer, at de ikke ved, om den nye bærbare computer er en MacBook Pro eller MacBook Air, fremmer Apple åbenlyst den nuværende MacBook Air lineup som "fremtiden for notebook'en, og en MacBook Air 15" ville være et glimrende kompliment til produkt lineup.

Hvis man antager en MacBook Air 15 "fulgt vægtforskellen (0, 58 lbs) af de eksisterende 11" og 13 "modeller, kan en teoretisk 15" model veje ind på 3, 54 lbs.

På vores personlige ønskeseddel for en sådan maskine ville være 8 GB RAM, 256 GB SSD-standard med en 512 GB SSD-indstilling, 1680 × 1050 eller højere opløsning, en diskret GPU og Core i7-processorer på 2, 5 GHz eller derover, mens der stadig er beholder den fantastiske batterilevetid, som alle Apples enheder kender til. En indbygget kaffemaskine og personlig assistent ville også være dejligt, idet de førstnævnte er usandsynlige, men sidstnævnte en mulighed gennem den rygter om Siri-integrationen i fremtidige versioner af OS X.