Hvilke oplysninger gemmes på et SIM-kort?

Et SIM-kort (subscriber identity module) indeholder oplysninger, der gør det muligt for mobiltelefonbærere at identificere en telefon og for abonnenter at gemme data og indstillinger. SIM-kort gør det muligt at overføre oplysninger fra en mobiltelefon til en anden.

Identitet

De fleste SIM-kort indeholder et internationalt mobilnummer-identitetsnummer og et digitalt netnummer for mobilabonnentintegrerede tjenester. IMSI-nummeret identificerer hver abonnent på mobiltelefonbæreren og indeholder tre grupper af numre. MSISDN-nummeret er simpelthen abonnentens telefonnummer.

Kontakt information

De fleste SIM-kort giver brugerne mulighed for at gemme kontaktoplysninger, inklusive navne og numre, der kan overføres fra en telefon til en anden, normalt mens de opgraderer til en nyere telefon. For at beskytte mod tyveri eller uautoriseret installation indeholder SIM-kort også et personligt identifikationsnummer.

Tekster

SMS-beskeder modtaget og gemt gemmes også på et SIM-kort. Tekstbeskeder bruger SMS, men gemmer ikke udgående tekstbeskeder.