Sådan bruges GMER til at fjerne et rootkit

Rootkits er en særlig grim type spyware, der kompromitterer sikkerheden for enhver bruger af dit system eller netværk. Rootkits blev fremtrædende i midten af ​​2000'erne, da Sony BMG i et forsøg på at dæmme op for piratkopiering af musik inkluderede et Rootkit i nogle af deres cd'er. Som et resultat af dette risikerede en bruger, der spillede den inficerede cd på deres computer, infektion. Enhver med kendskab til Sony Rootkit-installationen var i stand til at få adgang til et inficeret system. Siden da har Rootkits udviklet sig til en ekstremt farlig og evigt muterende form for spyware. Heldigvis strømliner GMERs Rootkit Detector and Remover processen med at fjerne den krænkende software.

Trin 1

Sådan bruges GMER til at fjerne et rootkit

Besøg GMERs websted (se ressourcer) og download GMER-eksekverbarheden. Klik på "Download EXE" -knappen for at downloade programmet med et tilfældigt filnavn, da nogle rootkits lukker "gmer.exe", før du kan åbne det.

Trin 2

Sådan bruges GMER til at fjerne et rootkit

Dobbeltklik på ikonet for programmet. Klik på knappen "Scan" i nederste højre hjørne af dialogboksen. Lad programmet scanne hele din harddisk.

Trin 3

Rootkits er en særlig grim type spyware, der kompromitterer sikkerheden for enhver bruger af dit system eller netværk. Rootkits kom frem i midten af ​​2000'erne, da Sony BMG i et forsøg på at dæmme op for piratkopiering af musik inkluderede et Rootkit i nogle af deres cd'er. Som et resultat af dette spillede en bruger, der spillede den inficerede cd på deres ...

Når programmet er færdigt med scanningen, skal du vælge ethvert program eller fil, der er anført i rødt. Højreklik på den, og vælg "Slet". Hvis det røde element er en tjeneste, kan det være beskyttet. Højreklik på tjenesten, og vælg "Deaktiver". Genstart computeren, og kør scanningen igen, denne gang vælger du "Slet", når denne service registreres.

Rootkit, Gmer rootkit, Fjernelse af rootkit

Når din computer er fri for rootkits, skal du lukke programmet og genstarte din pc.