Sådan repareres MP3's

Hvis du har MP3'er, der hopper over, lyder underligt, eller at en medieafspiller som iTunes ikke åbner, skal du nogle gange bare køre dem gennem en MP3 validator app for at kontrollere og reparere filerne. En fantastisk gratis MP3-checker hedder MP3 Scan + Repair, den har en nem træk og slip interface, der hurtigt reparerer MP3.

Reparation af MP3-filer i Mac OS X

  1. Download MP3 Validator her, det er en gratis app, som vi vil bruge til at scanne og reparere den problematiske mp3-fil i OS X
  2. Start appen, og træk derefter MP3-filer i grænsefladen, så de automatisk kan kontrolleres.
  3. Når der opdages en fejl i en MP3-fil, vises et lille ikon ud for navnet i appen
  4. For at igangsætte reparationen skal du klikke på hammerikonet for at reparere filen
  5. Bemærk, at du måske vil sikkerhedskopiere, før du reparerer MP3'en, da den overskriver den originale fil.
  6. Den reparerede MP3 vises på samme sted som den originale korrupte MP3

Processen er ret hurtig, og du kan reparere en flok sange på en gang, det fixede en af ​​mine stædige MP3'er straks, og nu spiller det og åbner fint med iTunes.

Jeg har aldrig rigtig fundet ud af, hvorfor nogle MP3-filer bliver ødelagt og derefter skal repareres, men det er rart at komme på tværs af en gratis app, der hurtigt håndterer reparationerne. I min oplevelse sker MP3 korruption normalt, når du henter musik fra nye musikwebsteder og blogs, så måske bliver filen ødelagt i overførselsprocessen.

Hvis du ikke vil downloade yderligere software, kan du prøve andre metoder. Jeg har fundet kreative løsninger i fortiden, da iTunes ikke vil afspille en sang, der involverer at importere filen til QuickTime og eksportere den som et filmspor, før du genimporterer til iTunes ... det fungerer fint, men det er lidt arbejde bare for at spille en MP3 .