Sådan aktiverer du Wi-Fi-opkald på iPhone

De fleste større mobilnetværk understøtter en funktion, der kaldes Wi-Fi-opkald, og nu kan du også aktivere wi-fi, der ringer til iPhone.

For den ukendte, bruger Wi-Fi-opkald i det væsentlige et tilgængeligt trådløst netværk til telefonopkald for at forbedre forbindelseskvaliteten, i stedet for at stole udelukkende på mobilnettet. Resultatet er generelt renere og skarpere lydende opkaldskvalitet, svarende til den forskel, der er let observeret gennem andre Voice Over IP-tjenester som Skype og FaceTime Audio.

En anden vigtig fordel for wi-fi-opkald er, at du vil kunne foretage og modtage telefonopkald, selvom din iPhone er i et område, hvor du ellers ikke ville have mobiltjeneste, forudsat at området eller regionen har wi-fi. Dette er et rigtigt fælles scenario i mange byer og bygninger, og det er virkelig, hvor wi-fi-opkald er bedst.

Wi-Fi-opkald er nu tilgængelig på de fleste nye iPhone-modeller med de fleste mobiloperatører, selv om nogle enheder muligvis skal køre den nyeste version af iOS for at få adgang til funktionen.

Aktivering af Wi-Fi-opkald på iPhone

Hvis du antager, at din iPhone og mobiludbyder understøtter Wi-Fi-opkald, kan du aktivere denne funktion:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Telefon"
  2. Tryk på "Wi-Fi-opkald" og vælg omskifteren til "Wi-Fi-opkald på denne iPhone" for at aktivere funktionen
  3. Læs bekræftelsesdialogboksen og tryk på 'Aktiver' for at aktivere wi-fi-opkald, så du bliver bragt til et par sider af vilkår og vigtige detaljer * om wi-fi-opkaldsfunktionen afhængig af din mobiludbyder, accepterer vilkårene for at fortsætte aktivering af funktionen

Når Wi-Fi-opkaldsknappen er aktiveret, bliver den grøn.

Du vil gerne være sikker på at gennemgå nødoplysningerne, fordi hvis du skulle ringe til nødtjenester fra et sted med wi-fi-opkald, er det de oplysninger, der sendes til responderen. Dette er vigtigt og ikke noget at overse eller ignorere og viser også den potentielle ulempe til wi-fi-opkaldsfunktionen, da den indstillede adresse ikke ændrer sig med din placering, mens et typisk cellulært signal kan trianguleres til en generel ide. Hvis du bestemmer, at dette ikke passer til din situation, kan du altid slå wi-fi til igen.

Når Wi-Fi-opkald er aktiv, og du slutter dig til et wi-fi-netværk med iPhone, skal du se, at den cellulære carrier-dataændring i det øverste venstre hjørne af iPhone viser, at funktionen er blevet aktiveret og aktiv. Dette ligner AT & T Wi-Fi, Sprint Wi-Fi, Verizon Wi-Fi, T-Mobile Wi-Fi osv. (For dem der måske undrer sig, er tallene ved siden af ​​navnet på den bærbare, den cellulære signalstyrke som vist fra felt test tilstand, som kan erstatte de sædvanlige signal dot indikatorer, hvis du vil).

Som nævnt før er wi-fi-opkald virkelig meget nyttigt, hvis din mobilforbindelse er dårlig, men du har et wi-fi-netværk til at oprette forbindelse til. Dette kan medvirke til at eliminere de ikke-signalzoner, der ofte findes i kontorbygninger og dele af en by, hvor obstruktion blokkerer et klart cellulært signal.

* Alle mobilleverandører vil videresende nogle vigtige oplysninger til brugeren, når de aktiverer wi-fi-opkald. Måske er det vigtigste element i nødtjenester og kravet om at angive en nødadresse. For AT & T er hele meddelelsen for at aktivere Wi-Fi-opkald som følger:

"Vigtig information

Brug af Wi-Fi-opkald. Wi-Fi-opkald giver dig mulighed for at kommunikere via opkald og tekstbeskeder via et eksisterende Wi-Fi-netværk. For at bruge Wi-Fi-opkald skal din enhed være konfigureret til AT & T HD-stemme, og du skal have adgang til internettet via din enheds Wi-Fi-forbindelse. Din enhed ringer kun opkald og tekster over Wi-Fi-opkald, når mobildækning er begrænset eller utilgængelig (for eksempel på nogle indendørs steder, hvor det er svært for et stærkt trådløst signal at nå, eller når enheden er i flytilstand med Wi- Fi aktiveret). Hvis du mister din internetforbindelse under et taleopkald med Wi-Fi-opkald, afbrydes dit opkald, medmindre du også er inden for AT & T HD Voice-dækning. Du kan deaktivere Wi-Fi-opkald ved at slukke for det i menuen til enhedsindstillinger.

Du kan bruge Wi-Fi-opkald til taleopkald i USA, Puerto Rico eller De Amerikanske Jomfruøer uden ekstra omkostninger. Men hvis du har en afkortet eller betalingsbaseret SMS-beskedplan, bliver dine tekstbeskeder, der sendes via Wi-Fi-opkald, faktureret ved standardmeddelelseshastigheder i overensstemmelse med din meddelelsesplan. Hvis du laver internationale langdistanceopkald via Wi-Fi-opkald, opkræves du internationale takster i overensstemmelse med din gældende prisplan eller valgfri international langdistanceopkaldspakke, som du har købt. For en liste over AT & T internationale langdistanceopkaldsrenter og pakker, besøg venligst at.com/worldconnect. Du kan ikke bruge Wi-Fi-opkald uden for USA, Puerto Rico eller De Amerikanske Jomfruøer. På grund af tekniske begrænsninger kan Wi-Fi-opkald ikke bruges til at starte opkald til 211, 311, 511 og 811.

TTY Begrænsninger for 911 Opkald. På grund af tekniske begrænsninger kan Wi-Fi-opkald ikke bruges sammen med TTY-enheder og understøtter ikke 911 opkald over TTY-enheder. Personer med kommunikationshæmning kan stadig nå 911 tjenester ved enten at (1) kalde 911 direkte ved hjælp af en TTY via mobilnettet eller en fastnetelefon, eller (2) sende en SMS til 911 direkte (i områder, hvor tekst til 911 er tilgængelig) ved hjælp af en trådløs enhed via mobilnetværket, eller (3) ved hjælp af relætjenester til at placere et TTY- eller captioned-telefonservice (CTS) -opkald via mobilnet eller en fastnetelefon, eller (4) ved hjælp af relætjenester til at placere en IP Relæ eller IP CTS kalder over en cellulær data eller et andet IP-netværk.

911 Call Routing. Hvis du laver et 911-opkald ved hjælp af Wi-Fi-opkald, forsøger vi at rute dit opkald til beredskabscentret for din placering ved hjælp af automatiske lokaliseringsoplysninger, der er hentet fra din enhed og det eksisterende Wi-Fi-netværk. Hvis vi ikke kan rute dit opkald ved hjælp af automatiske placeringsoplysninger, bruger vi den nødadresse, der er gemt i indstillingerne for Wi-Fi-opkald på din enhed. Under den første aktivering af Wi-Fi-opkald vises din aktuelle faktureringsadresse som Emergency Address. Du kan ændre din Wi-Fi-nødopkaldsadresse under aktivering eller til enhver tid efter aktivering ved at vælge "Opdater Nødadresse" i Wi-Fi-opkaldsmenuen på din enhed. Din nødadresse kan ikke være en postboks. 911-tjenesten kan begrænses ved sammenligning med den traditionelle E911-tjeneste, forsinket eller utilgængelig, hvis vi ikke kan finde dig ved hjælp af automatiske lokaliseringsoplysninger, og du bruger Wi-Fi-opkald på et andet sted end den nødopkaldsadresse, du lagrede i din enhed. For at sikre korrekt henvendelse til nødopkald, skal du holde din Wi-Fi-nødopkaldskode opdateret. Hvis du mister din internetforbindelse under et opkald til Wi-Fi Calling 911, afbrydes dit opkald, selvom du også er i AT & T HD Voice-dækning. Hvis du vil udskrive et advarselsmærke som en påmindelse om disse 911 begrænsninger, hold den nede, kopier og udskrevet følgende tekst på en etiket, der kan anbringes på din enhed:

Nødtjeneste fra denne enhed ved hjælp af Wi-Fi-opkald kan begrænses i forhold til traditionelle 911-service.

Ved at vælge "Fortsæt" nedenfor anerkender du, at du har modtaget og forstået de foregående begrænsninger vedrørende evnen til at placere 911 opkald vha. Wi-Fi-opkald, og du er desuden enig i, at hvis du ringer 911 på denne enhed ved hjælp af Wi-Fi-opkald, er AT & T kan behandle de automatiske placeringsoplysninger, der sendes af din enhed, som din midlertidigt opdaterede Wi-Fi-nødopkaldsadresse. "

Andre mobilleverandører vil have en lignende meddelelse, skal du læse og forstå begrænsningerne og detaljerne, inden du bruger wi-fi-opkaldstjenesten på ethvert netværk.