Sådan slettes Windows Update-downloadfiler

Elementer, du har brug for

  • Microsoft Windows-computer

  • Windows-konto, der har administratorrettigheder

Windows-opdatering giver en bekvem, automatiseret måde at sikre, at Windows-computere holdes opdateret med softwarefilter og sikkerhedsrettelser. Der er dog tidspunkter, hvor en opdatering kan være i konflikt med anden software på computeren. Windows-opdateringsfiler bruger også en stor mængde plads på computerens harddisk over tid. For at imødegå disse problemer kan Windows-opdateringsfiler slettes hurtigt ved at følge en enkel procedure.

Klik på knappen "Start", klik derefter på "Kør" (Windows XP) eller "Søg" (Windows Vista og 7), og skriv derefter "services.msc", og tryk på "Enter" -tasten. Vinduet "Tjenester" åbnes.

Find og klik på "Windows Update" -tjenesten fra listen. Klik på linket "Stop" i venstre side af "Services" -vinduet for at stoppe "Windows Update" -tjenesten.

Klik på "Start" -knappen, klik derefter på "Kør" (Windows XP) eller "Søg" (Windows Vista og 7), og skriv derefter "C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ DataStore", og tryk på "Enter" -tasten. Et vindue åbnes og viser indholdet af "DataStore" -mappen.

Tryk på “CTL” og “A” tasterne på samme tid for at vælge (fremhæve) alle mapper og filer i “DataStore” biblioteket.

Tryk på tasten "Slet" på tastaturet, eller klik på menuen "Filer" øverst i vinduet, og klik derefter på "Slet" i rullemenuen, der vises. "DataStore" -mappen skal nu være tom.

Klik på "Pil op" -ikonet øverst i vinduet for at flytte en mappe op til "SoftwareDistribution" -mappen. Dobbeltklik på "Download" -mappen for at åbne "Download" -mappen i et nyt vindue. Tryk på "CTL" og "A" tasterne på samme tid for at vælge alle filer og mapper i "Download" biblioteket.

Tryk på tasten "Slet" på tastaturet, eller klik på menuen "Filer" øverst i vinduet, og klik derefter på "Slet" i rullemenuen, der vises. "Download" -mappen skal nu være tom, og alle midlertidige Windows Update-filer er blevet slettet.