Sådan genstartes en computerharddisk

Genstart af en computerkomponent er en tidskendt metode til at forsøge at få den til at fungere korrekt. Når du lukker ned og genstarter en harddisk, nulstilles din computerhardware, så den fungerer korrekt igen. Genstart af en computerharddisk har været praktiseret så længe der har eksisteret computere. Mens genstart af en computers harddisk ikke altid løser det problem, du har, er det ofte det trick, du har ledt efter.

Beslut, hvilken slags genstart du vil gøre. En blød genstart udføres, som du skal "gøre". For en blød Windows-genstart skal du gå til Start-menuen og vælge "Luk ned" eller "Genstart". Computeren lukker sig derefter ned. Hvis du klikker på "Genstart", startes det op uden yderligere indblanding fra dig.

Udfør en hård genstart ved at trykke på computerens tænd / sluk-knap og holde den nede, indtil computeren lukker ned. Vent 45 sekunder, og genstart computeren ved at trykke på tænd / sluk-knappen igen. Du skal muligvis starte i sikker tilstand, men det giver dig også chancen for at genstarte ordentligt eller foretage fejlfinding på din computer. Denne metode kan medføre, at du mister data eller afbryder driften af ​​nogle af dine programmer. Men det er muligvis den eneste mulighed, hvis din computers harddisk er frossen.

Sluk for alle computerens komponenter. Sluk for alt det perifere udstyr, du har tilsluttet din computer, og frakobl kablerne. Tilslut derefter alle eksterne enheder igen, og genstart computeren. Dette kan ofte løse problemer med din harddisk.

Undersøg, hvad problemet kan være med din harddisk. På grund af sin sarte karakter kan din harddisk meget let smides væk.