Sådan får du adgang til din AT&T U-vers-konto

AT & Ts U-vers-pakke tilbyder digital tv-programmering, højhastighedsinternet og digital telefontjeneste. Ved at tilmelde dig en U-vers online-konto kan du administrere optagelser på din DVR (Digital Video Recorder), se aldersbegrænset indhold, oprette dit eget personlige bibliotek og drage fordel af andre ekstra funktioner. Inden du kan tilmelde dig, skal du enten have dit U-vers-kontonummer eller dit medlems-ID praktisk.

Trin 1

Åbn enten Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Safari-browseren. Gå til AT & T-hjemmesiden på att.com.

Trin 2

Klik på "Registrer til kontoadministration" i boksen "Administrer min konto".

Trin 3

Klik på "Registrer" i afsnittet "AT&T U-vers", hvis du tilmelder dig online kontoadministration for første gang. Ellers skal du klikke på "Login", hvis du allerede har en adgangskode til kontoen, indtaste dine legitimationsoplysninger i de angivne felter og klikke på "Login".

Trin 4

Klik på rullemenuen "Kontotype". Vælg "U-vers-konto", hvis du vil indtaste det kontonummer, der er anført i øverste højre hjørne af en af ​​dine AT & T-regninger. Vælg "U-vers medlems-ID", hvis du vil indtaste den primære e-mail-adresse, du oprettede, da du afgav din ordre. Skriv det relevante kontonummer eller e-mail-adresse i feltet, og klik på "Fortsæt".

Trin 5

Skriv dine profiloplysninger i felterne på skærmen, herunder en adgangskode til at administrere din online-konto. Vælg "Jeg accepterer" for at acceptere AT & T's servicevilkår. Vælg indstillingen "Eksisterende medlems-ID", og indtast dit medlems-ID i det angivne felt. Klik på "Fortsæt", og udfyld afsnittet "Giv yderligere oplysninger". Klik på "Fortsæt".

Trin 6

Se på dine profiloplysninger på skærmen "Bekræftelse af registrering" for at kontrollere, at alle oplysninger er korrekte. Klik på "Fortsæt" og vent på, at den automatiske systemkontrol er afsluttet. Fuldfør det sidste afsnit "Serviceopsætning" for at konfigurere dine kontotjenester baseret på din AT & T-pakke.

Gå til att.com. Klik på rullemenuen "Log ind på" i afsnittet "Administrer min konto", og klik på "AT&T U-vers". Indtast dit AT&T medlems-id og din adgangskode i de angivne felter, og klik på "Gå" for at logge ind på din konto.