Sådan får du et SD-kort-id (7 trin)

Hvis du har en GPS-enhed eller anden bærbar enhed, der bruger et SD-kort, skal du muligvis bruge SD-kort-id'et. Dette er undertiden nødvendigt for at se kort på GPS-enheder eller GPS-aktiverede smartphones. SD-kort-ID'et er ikke trykt på selve kortet, så du skal sætte kortet i din computer for at finde ud af SD-kortets ID-nummer. Når du kan åbne SD-kortet på din computer, kan du udtrække SD-kort-ID'et fra kortet.

Trin 1

Sæt dit SD-kort i dit mediekortstik på din computer. Brug en USB-mediekortlæser, hvis du ikke har et mediekortstik.

Trin 2

Åbn SD-kortet i et vindue gennem "Denne computer."

Trin 3

Vælg "Værktøjer" og derefter "Mappeindstillinger." Klik på "Vis" og sæt et flueben ved "Vis skjulte filer og mapper" og fjern mærket med "" Skjul beskyttede operativsystemfiler. " Før du kan fortsætte, vises en advarsel på skærmen.

Trin 4

Klik på "Ja", derefter "Anvend" og derefter "OK" for at gå forbi advarselsskærmen.

Trin 5

Højreklik på "USBTRANS" -filen, som du ser på skærmen. Vælg "Åbn" i pop op-menuen for at åbne en ny skærm. Vælg derefter “UNIT_ID” fra listen over filer på skærmen, og højreklik på den. Vælg "Åbn med" og åbn filen med "Notesblok."

Trin 6

Kig ned i filen i "Notesblok", indtil du ser en linje, der starter med "SD-serienummer." Skriv de første otte numre ned i SD-serienummeret.

Skriv nummeret igen og adskill tallene i par. For eksempel, hvis tallet er 5224656B, ville du skrive "52 24 65 6B." Sæt nummeret i omvendt format for at få SD-kort-id'et. Så "52 24 65 6B" ville være "6B652452." Dette sidste nummer er SD-kort-id'et.