iPhone 6 og iPhone 6 Plus reklamer Airing on TV [Videoer]

Apple er begyndt at køre nye tv-annoncer til den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Commercials har stemmerne til sen nat tv-personlighed Jimmy Fallon og popstjernen Justin Timberlake, der ledsageligt diskuterer en funktion af de nye telefoner. Hvis du ikke har set dem luft på tv endnu, er videoer af reklamerne indlejret nedenfor for nem visning.


Den første kommercielle er titlen "Kæmpe", og som man måske har gættet, fokuserer den primært på de væsentligt større skærmstørrelser, der introduceres til iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Den anden kommercielle, med titlen "Camera", understregede de betydelige forbedringer, der blev bragt til kameraerne iPhone 6 og iPhone 6 Plus, herunder slow motion, time lapse og billedstabilisering.

De, der så mandagens natfodbold, kan have bemærket en eller begge reklamer, og de er siden blevet mere udbredte på netværkstv.

Apple introducerede for første gang to lignende reklamer for iPhone 6 under keynote-begivenheden, der afslørede produkterne, men disse reklamer viste sig ikke at flyve på fjernsyn indtil mere for nylig. Disse to videoer med titlen "Duo" og "Health" er indlejret nedenfor, og de er også fortalt af popkulturfigurer Jimmy Fallon og Justin Timberlake.

Typisk har Apple undgået at have berømtheder i deres reklamer, hvilket gør disse noget nyt territorium, selv om det sikkert er muligt, at mange seere vil se reklamerne og ikke ane, hvem der fortæller dem. En tidligere iPad Air-reklame indeholdt stemmen til den sene Robin Williams, men det var et citat fra en film snarere end et script specifikt rettet mod reklamen.