Gratis spil at spille offline

Onlinespil er stigende, da bredbåndsinternet giver brugerne mulighed for at spille gratis onlinespil af høj kvalitet. Dog findes der stadig spillemuligheder for brugere, der ikke kan eller ikke vil være konstant online. Downloadede spil på Internettet er rigelige, lige fra vintage perler til demoer af de nyeste udgivelser. Alle disse spil er tilgængelige gratis, og det eneste du har brug for er tilstrækkelig harddiskplads og for at imødekomme systemkravene.

MyPlayCity.com

MyPlayCity.com er et af de største websteder, der tilbyder gratis spil, der kan downloades. De tilbudte spil inkluderer racing, skydning, sport og eventyrtitler samt kortspil og brætspil. Spillene downloades i deres helhed og pålægger ikke spillere tidsbegrænsninger. Skærmbilleder af spil samt deres funktioner vises, når du klikker på en titel. Sørg for, at du opfylder systemkravene, før du downloader et spil.

Demoer

Virksomheder distribuerer gratis spilbare demoer til offentligheden, så spillerne kan teste spillet og opdage dets dyder. For spillere er det en mulighed for at spille gratis nye spil - eller i det mindste dele af dem. Demoer kan også være en mulighed for at prøve nye spilgenrer samt evaluere meget hypede nye udgivelser. Fileplanet af IGN tilbyder demoer af de nyeste spil, men filernes størrelse er enorm - overgår ofte 1 GB - så vær forberedt på lange downloadtider.

Vintage spil

Fra den gamle Atari 2600 til den nyere Sega Genesis og Nintendo 64 er vintage-spil tilgængelige gratis fra adskillige websteder. Den gamle computer indeholder et af de største biblioteker med vintage-spil, hvoraf de fleste har brug for et gratis abonnement. For at køre hvert spil har du brug for den tilsvarende systememulator, som du kan downloade fra afsnittet "Emulatorer" på hjemmesiden.

Microsoft spil

Microsoft Windows-brugere har allerede et antal spil, som de kan spille offline. Selvom deres kvalitet ikke er imponerende, kan disse spil tilbyde nogle behagelige øjeblikke til afslappede spillere. Kortspil dominerer Microsofts forudinstallerede spil, mens Windows 7 også har et 3D-skakspil. En fuldt opdateret Minesweeper er også tilgængelig med ny grafik, lyde og eksploderende miner. Spilmappen findes i afsnittet Alle programmer i startmenuen.