Mac OS X Lion Launch Set til næste uge sammen med New MacBook Air?

To nye rapporter tyder på, at Mac OS X Lion release dato faktisk er indstillet til næste uge, sandsynligvis torsdag den 14. juli, og at en ny Macbook Air vil lancere sammen med Lion.

Den første rapport kommer fra 9to5mac, oprindelsen af ​​den foreslåede 14 juli lanceringsdato, hvis kilder siger, at ny detailsignering skyldes næste onsdag på Apple Stores, sandsynligvis for både OS X Lion og nye MacBook Air modeller:

Vi har hørt fra et par oversøiske kilder, at Apple Retail butikker planlægger overnatninger den 13. juli. Overnatninger er generelt, hvor Apple opdaterer butikskanaler og træner op ledelsen på nye produkter.

Bekræftende 9to5mac er en lignende rapport fra AppleInsider, der citerer en kilde med adgang til Apples interne detailnetværk og siger:

en ny bulletin, der blev sendt til systemet i denne uge, rådgiver butikshåndtering til at udføre RAM-opgraderinger til visse Mac-modeller på udstillingslokalerne senest søndag den 10. juli - formentlig som forberedelse til, at de modeller, der skal opgraderes med Lion kort tid derefter.

AppleInsider nævner også butiksovervågningsplanen for en ubestemt tid i næste uge, men foreslår, at den reviderede MacBook Air kan komme til udtryk senere i måneden og ikke på den faktiske lanceringsdato for Lion.

OS X Lion koster 29, 99 dollar og kan downloades udelukkende via Mac App Store.