Sådan oprettes en kommenteret liste

Annoterede lister er oversigter over objekter eller handlinger ledsaget af en kort forklaring eller kommentar. Sådanne lister er vigtige, når dokumentet ikke kun er til personlig brug: Når du f.eks. Uddeler lister over campingudstyr til børn, skal du forklare brugen af ​​hver vare. Der er ikke en bestemt metode til at oprette annoterede lister, men at holde elementerne i venstre side af siden og forklaringen til højre gør listen let at læse.

Trin 1

Åbn Microsoft Word, og gå til menuen Vis. Klik på "Lineal" for at afsløre de vandrette og lodrette linealer, eller vælg det lille ikon oven på den lodrette rullebjælke.

Trin 2

Højreklik en gang i midten af ​​den vandrette lineal. Dette efterlader "tabulatorstop", et retvinklet mærke, der ligner bogstavet "L." Hver gang du vil bevæge dig på dette punkt på siden, skal du trykke på "Tab" på tastaturet.

Trin 3

Skriv titlen på dit første element ned, så det ikke går forbi "L" på linealen. Hvis det sker, skal du trykke på "Enter" for at fortsætte til en ny række. Når du er færdig, skal du placere markøren på højre kant af første række og trykke på "Tab".

Trin 4

Indtast kommentarerne til varen. Placer markøren foran det første bogstav, og tryk på "Tab" hver gang ord i en ny række vises i venstre side af siden. Når du er færdig, skal du trykke på "Enter" to gange for at skrive det næste artikels titel.

Vælg en titel ad gangen, og klik på knappen "B" på værktøjslinjen for at gøre dem fed og skelne dem fra kommentarerne. På denne måde kan du undgå at vælge forklaringerne ved et uheld.