Sådan bruges en signaturpude (13 trin)

Signaturpads er nyttige for computerbrugere, der ofte har brug for at tilføje signaturer til Word- og PDF-dokumenter. Brug af signaturblokken til at tilføje din signatur elektronisk fjerner de ekstra trin for at udskrive dokumentet, underskrive det og genscanne. Det bevarer også dokumentets originale kvalitet, da scanning kan reducere kvaliteten. Når du har installeret signaturblokken og dens software, tilføjes plugins til applikationer som Microsoft Word og Adobe Acrobat, der gør det let at tilføje en signatur inden for disse programmer.

Installer signaturtablet

Trin 1

Tilslut USB-kablet til tabletten, hvis det ikke allerede er tilsluttet.

Trin 2

Tilslut den anden ende af USB-kablet til en åben USB-port på din computer.

Indsæt den installationsinstallationsdisk, der fulgte med tabletten, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af ​​softwaren.

Underskrive Microsoft Word-dokumenter

Trin 1

Åbn et Microsoft Word-dokument. Klik for at placere markøren, hvor du vil have signaturen.

Trin 2

Klik på "blyant" -ikonet i værktøjslinjen for at åbne underskriftsvinduet.

Trin 3

Brug tabletpen til at skrive din underskrift på tabletens signaturflade. Kontroller resultaterne på skærmen. Klik på "Annuller" for at slette signaturen, hvis du begik en fejl, og prøv igen.

Klik på "Udført" for at føje signaturen til dit dokument.

Underskriv Adobe Acrobat-dokumenter

Trin 1

Åbn Adobe Acrobat. Klik på "Rediger" i værktøjslinjen øverst i vinduet, og vælg "Indstillinger", "Sikkerhed" og "Avancerede indstillinger."

Trin 2

Klik på rullemenuen ud for "Standardmetode til bekræftelse af signaturer", og vælg din signaturtablet. Klik på fanen "Oprettelse" og vælg signaturfanen i rullemenuen ud for "Standardmetode, der skal bruges, når der signeres og krypteres dokumenter". Klik på “OK” for at gemme dine ændringer.

Trin 3

Åbn et Acrobat-dokument, og klik på knappen "Sign" i værktøjslinjen, og vælg derefter "Opret et tomt signaturfelt."

Trin 4

Klik og træk underskriftsfeltet, hvor du vil placere det i dokumentet. Klik og træk hjørnerne for at ændre størrelsen på det, hvis det er nødvendigt.

Trin 5

Dobbeltklik på knappen "Håndværktøj" og klik på markøren i den øverste kant af signaturfeltet. Signaturvinduet åbnes.

Brug signaturpen til at skrive din signatur på overfladen af ​​tabletten. Klik på "Slet", hvis du laver en fejl, og prøv igen. Klik på "Accepter", når du er tilfreds med din signatur. Underskriften føjes til dokumentet.