Sådan redigeres klankamre i Lineage 2

Hvert godt hold har brug for et godt symbol. USA har den skaldede ørn, Indianapolis Colts har hesteskoen, og jødedommen har Davidsstjernen. I online rollespil Lineage 2 kan dit spillerteam eller "klan" have sit eget våbenskjold, der vises over hovederne på klanmedlemmers avatarer i spillet. Normalt er det op til klanlederen at vælge klanvapen, men hvis klanlederen ønsker det, kan hun tillade et andet klanmedlem at uploade våbenet. Hvis du vil ændre din kam senere, skal du bare oprette en ny og uploade den igen.

Åbn et billedredigeringsprogram såsom Microsoft Paint. Paint er en meget enkel billededitor, men kravene til format og størrelse til Lineage 2-klanhøjde er så begrænsende, at du ikke behøver at bruge fancy software.

Åbn menuen "Filer", klik på "Egenskaber", og indstil lærredstørrelsen til 16 pixels bred med 12 pixels høj.

Tegn dit klanhoved ved hjælp af Paint's tegneværktøjer. Da lærredstørrelsen er så lille, skal du zoome ind på den, før du tegner.

Opret en ny mappe i rodmappen på din harddisk, og navngiv den som noget, der er let at huske, såsom "våbenskjolde". Senere skal du indtaste biblioteket for at uploade billedet, så hvis du bruger en kompliceret sti, vil du fortryde det. Gem dit billede i denne mappe som en 256 farve bitmap (.bmp) fil.

Åbn "Lineage 2", gå ind i spillet, og åbn "Clan" -vinduet ved at trykke på "ALT" og "N" tasterne på dit tastatur. Klik på knappen "Set Crest" i vinduet "Clan".

Indtast stien og filnavnet på dit kam. For eksempel kan det være "c: \ crests \ mycrest.bmp." Klik på knappen "OK" for at uploade dit kam.