Sådan udskiftes et webcam på en bærbar computer

Webkameraer er gode værktøjer til brug, når du chatter med venner, kolleger eller kære adskilt af lange afstande. Hvis dit webcam går i stykker, kan du erstatte det i stedet for at købe et eksternt webcam, som du skal bære rundt og huske at vedhæfte til din computer, hver gang du vil bruge det.

Trin 1

Afbryd computeren fra alle stikkontakter, luk alle programmer, luk den og tag batteriet ud.

Trin 2

Fjern skruerne fra bunden af ​​din bærbare computer, indtil du er i stand til at fjerne det ydre hus og sæt det til siden. Husk, hvor hver enkelt skrue hører hjemme, fordi ikke alle blikskruer er skabt ens. Prøv at lægge de adskilte elementer ud i et mønster for at huske, hvor alt går hen.

Trin 3

Fjern bundkortet og tastaturet, hvis det er nødvendigt. Målet er at være i stand til at løsne den øverste del af den bærbare computer fra den nederste sektion, og fjernelse af disse elementer kan give dig den nødvendige adgang til at gøre det. Fjern disse elementer ved forsigtigt at fjerne skruerne og frakoble de nødvendige sarte ledninger og kabler med fingrene. Husk endnu en gang, hvor alt går, så din bærbare computer fungerer korrekt, når du har samlet den igen.

Trin 4

Frakobl den øverste del af din bærbare computer fra bunden ved at afbryde kabler, der forbinder til skærmen fra bundkortet.

Trin 5

Adskil det udvendige hus på den øverste del af din bærbare computer ved at bruge plastikspartel til at lukke den op eller ved at fjerne flere skruer.

Trin 6

Find webkameraet, og find, hvor det er knyttet til resten af ​​den bærbare computer. Fjern det gamle webkamera og udskift det med det nye i den nøjagtige placering og placering af ledningerne. Du bliver muligvis nødt til at fjerne flere dele for at få adgang til hele webcam-enheden. Gør det omhyggeligt.

Trin 7

Saml din bærbare computer igen. Gå baglæns i henhold til hvordan du adskiller den bærbare computer og i henhold til hvordan du brugte dit mønster til at huske den nøjagtige placering af hvert element i din bærbare computer. Sørg for, at hver skrue, kabel og ledning returneres til det rigtige hjem, og at alt passer korrekt.

Udskift batteriet og tilslut din bærbare computer til en strømkilde. Tænd for din computer, og kontroller for at sikre, at dit nye webcam fungerer.