Siri kan spille mange lydeffekter

Hvis du har opdateret din iPhone eller iPad til den nyeste version af iOS (iOS 8.4.1 eller iOS 9 med Apple Music), vil du opdage, at Siri nu har evnen til at spille forskellige lydeffekter. Uanset om det er lyden af ​​fyrværkeri, rindende vand, en lejrbrand, hunde gøen eller nogle mere uhyggelige lydeffekter, vil Siri spille dem alle.


Som sædvanlig med Siri er kommandoerne enkle, så kald Siri og prøv det selv med følgende type anmodninger:

  • Spil lyden af ​​en løbende flod
  • Spil lyden af ​​en knitrende ild
  • Spil lyden af ​​crickets
  • Spil frøen lyde
  • Afspil hornlyde
  • Spil lyden af ​​hunde gøen
  • Afspil lyden af ​​katten meowing

Du får ideen.

Få kreativ, Siri har nu et stort repertoire af lydeffekter til rådighed for den virtuelle assistent gennem et stort lydeffektbibliotek, som du nu kan få adgang til fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Bare spørg og se om den virtuelle assistent kan finde en lyd, der passer til hinanden.

(Bemærk: Siri lydeffektbiblioteket er tilsyneladende tilgængeligt fra Apple Music, så hvis du skjuler eller deaktiverer tjenesten, har du muligvis ikke adgang til lydeffekterne, måske vil det ændre sig i fremtiden ...)

Du kan endda anmode om nogle mere uhyggelige lydeffekter, hvis det er dine ting, som kan være underholdende for en prank, eller hvis du er 12 år solgt, eller bare en indre 12 år gammel nogle gange (hej jeg også!).

Og en advarsel på forhånd, da dette er helt ung og lidt latterligt, men hvis du vil høre noget, der er rigtig underligt og temmelig underholdende, så spørg Siri at "spille højt fart" ... nej, du får ikke hvad du synes, og det er hvor ting bliver rigtig underlige, som CultOfMac opdagede snarere end lyde af trumpeterende flatulens, vil Siri spille en popsang kaldet "Hvad er mit navn" fra kunstneren "Rihanna" - LOL! (Opdatering: 'Play loud farts' synes at have ændret sig fra at spille en popsang til, ja, den egentlige lyd af flatulens, så nyd det eller ikke, åh Siri).

Så ja, Siri har stadig en sans for humor ... men hvis du leder efter noget mere alvorligt (Sirius? OK, jeg kommer hjem nu), vil du sikkert finde disse andre kommandoer til at være meget mere nyttige .