Sådan fejlfindes afspilning af en dvd på en bærbar Dell-pc

Dell bærbare computere leveres nu med et standardindbygget dvd-afspiller-drev. Drevet kan håndtere de fleste DVD-film, lige fra hjemmeskabte diske til film, du køber i butikken. Selvom film måske afspilles fejlfrit på din Dell-bærbare computer, kan du løbe ind i et lejlighedsvist problem, hvor en DVD ikke afspilles korrekt, hvilket heldigvis ofte kan ordnes med blot et par system- og DVD-kontrol.

Trin 1

Kontroller DVD'ens overflade. Ridser, støv, fingeraftryk og andet snavs kan medføre, at disken ikke afspilles korrekt.

Trin 2

Rengør støv og fingeraftryk med en fugtig klud. Start i midten af ​​DVD'en og bevæg dig udad. Rotation rundt på DVD'en, mens den rengøres, kan faktisk skubbe støv ind i diskens små mol.

Trin 3

Sæt DVD'en i et DVD-reparationssæt. Dette er en lille enhed, der faktisk slipper disken lidt ned og fjerner ridser. Dybe ridser kommer ikke ud, og du bliver nødt til at købe en ny DVD, fordi du ikke er i stand til at rette plet.

Trin 4

Spray trykluft ind i dvd-bakken på din bærbare Dell-computer. Dette skal fjerne støvophobning på drevlinsen.

Trin 5

Se brugervejledningen til Dell-computeren. Hvis du har en ældre Dell-computer med et DVD-drev, fungerer nogle hjemmeindspillede DVD-formater ikke (såsom DVD + R eller DVD-R, afhængigt af drevproducenten). Hvis du bruger en DVD, der ikke understøttes af Dell DVD-drevet, kan den ikke afspilles.

Trin 6

Log ind på Dells websted, og vælg derefter "Support" efterfulgt af "Drivere." Søg på din bestemte bærbare computer, og download de drivere, der er lavet specielt til dit operativsystem. Opdatering af driverne på din bærbare computer kan rette eventuelle afspilningsproblemer, du har med DVD-drevet.

Aktivér DirectDraw på din Dell-bærbare computer. Hvis DirectDraw er slukket, kan dvd'er muligvis ikke afspilles. For at aktivere DirectDraw skal du klikke på "Start", "Kør" og skrive "DXDIAG" efterfulgt af at klikke på "OK". Når et nyt vindue vises, skal du vælge "Skærm", klikke på "Aktivér" og lukke vinduet ved at klikke på "Afslut".