Apple "Stickers" Annoncen til MacBook Air er "The notebook folk elsker" [Video]

Apple er begyndt at køre en ny reklame til MacBook Air med titlen "Stickers". Annoncen indeholder et kig på de tilpasninger, som folk laver til bagsiden af ​​deres MacBooks med et stort udvalg af klistermærker, der spænder fra forskellige abstrakte designs til en snehvid dekal , et stort udvalg af mærke klistermærker, Space Invaders dekaler, til endda et billede af Cookie Monster, der spiser Apple logoet, og mange andre.

"Stickers" videoen er 30 sekunder lang og indlejret nedenfor for nem visning:

Den kommercielle er sat til en elektronisk sang med titlen "Chimes" af kunstneren Hudson Mohawke, som passer passende til annonce-temaet, da det hurtigt blinker gennem et udvalg af klistermærker, der følger med MacBook Air aluminiumskallen. Den eneste tekst i annoncen er i slutningen, og siger "De bærbare folk elsker." Specielt og noget utroligt, viser Apple-logoet  i slutningen fløjter mellem den moderne sort / hvid-sort-version til den flerfarvede regnbue klistermærke, der prydede Apple-produkter i årtierne før 2000'erne.

Dette vil nok være en temmelig populær annonce, da den er relateret til mange af os, der nogensinde har smurt et klistermærke (eller 20) på vores MacBooks og Apple bærbare computere. Den eneste skuffelse er, at Apple i øjeblikket ikke sælger nogen dekaler eller klistermærker selv. Heldigvis er der tonsvis af MacBook-dekaler til salg på Amazon , herunder mange, der findes i annoncen "Stickers", så hvis du ønsker at tilpasse din egen MacBook Air lidt med nogle klistermærker eller dekaler, kan du prøve det eller Etsy.