Sådan installeres Altec Lansing Series 100-højttalere

Altec Lansing Series 100-højttalere blev designet til at være relativt lave men højkvalitets højttalere. Højttalerne kom i to forskellige muligheder: enten 120i eller 121i. Forskellen mellem de to er, at 120i er en 2.0 højttaleropsætning, hvilket betyder, at der ikke er nogen subwoofer. 121i er en 2.1-opsætning og bruger en aktiv subwoofer, hvilket betyder, at den har sin egen indbyggede forstærker.

Trin 1

Placer højttalerne på begge sider af computerskærmen / skærmen. Højttaleren med lydstyrkekontrollerne går på højre side af skærmen.

Trin 2

Tilslut ledningen, der kommer ud af den venstre højttaler, til indgangsstikket på bagsiden af ​​den højre højttaler. Der er kun et indgangsstik på bagsiden af ​​den højre højttaler.

Trin 3

Tilslut ledningen, der kommer ud af den højre højttaler, til hovedtelefonporten på din computer, eller hvis det højttalersystem, du har, inkluderer en subwoofer, skal du slutte ledningen til bagsiden af ​​subwooferen.

Trin 4

Forbind den medfølgende højttalerkabel med grønne spidser fra det grønne inputstik på subwooferen til hovedtelefonstikket på computeren.

Sæt højttalerne i en stikkontakt. Hvis du har en subwoofer, skal du slutte netledningen, der kommer ud af subwooferen, til stikkontakten. Hvis du ikke har en subwoofer, skal du slutte lysnetadapteren fra bagsiden af ​​den højre højttaler til stikkontakten.