OS X El Capitan Public Beta 5 Tilgængelig til Mac Testere

Apple har udgivet den femte Public Beta-udgivelse af OS X El Capitan til brugere, der deltager i Mac Public Beta-testprogrammet til OS X 10.11. Den nye bygning ankommer som 15A262c, og de tilhørende udgivelsesnotater tyder på, at den skal installeres af alle brugere, der kører de offentlige beta-versioner af Mac OS X.

Opdatering 2: OS X 10.11 Public Beta 5 er tilbage på App Store igen, nu med build 15A262e.

Opdatering: Offentlig Beta 5 synes at være forsvundet fra App Store, nysgerrig.

Mac-brugere, der er berettiget til at modtage udgivelsen, finder den tilgængelig nu fra softwareopdateringsmekanismen i OS X, tilgængelig fra fanen App Store-opdateringer. Den seneste version er officielt mærket som "OS X El Capitan Public Beta 5". Downloaden vejer i omkring 2 GB og kræver en genstart for at fuldføre installationen.

I øjeblikket er OS X El Capitan Public Beta 5 ankommet alene, og der er endnu ikke en ledsagende opdateret 10.11 Developer Beta release. De to bygger er normalt tætte men adskilt, ofte udgivet samtidigt eller en dag adskilt fra hinanden.

OS X El Capitan, officielt udgave som OS X 10.11, forventes at debutere til offentligheden som en endelig version i efteråret. OS X-systemsoftwareopdateringen vil fokusere på forbedringer af ydeevnen og forbedringer af Mac-operativsystemet, samtidig med at der er inkluderet flere nye funktioner, en ny systemfont og mange andre forbedringer. Selvom Apple ikke har angivet en udgivelsesdato, er det helt sandsynligt, at lanceringen af ​​El Capitan vil være sammen med de næste iPhone 6'er i begyndelsen af ​​september, da Apple ofte har brugt iPhone-hændelseshændelser for at frigive de nyeste iOS- og OS X-versioner.

Den seneste stabile udgivelse af OS X er i øjeblikket Yosemite 10.10.5.