Sådan tilsluttes Bluetooth i en bil

Bluetooth-teknologien i din telefon gør det muligt at kommunikere trådløst over en kort afstand til andre enheder. Når den er tilsluttet computeren i din bil, lader den dig tale på din telefon uden at du behøver at holde telefonen mod øret, så begge dine hænder kan være fri til at styre bilen. For at oprette denne forbindelse skal du gennemgå en parringsproces, hvor din telefon og din bils computer finder hinanden og opretter en sikker forbindelse.

Tænd for din bil. Det skal køre, ikke kun i "ACC" -tilstand for at oprette forbindelse til Bluetooth. Tænd også for din telefon.

Få adgang til din bilcomputers menusystem. Denne proces vil variere afhængigt af bilens mærke og model, men de fleste har en "Menu" -knap, der åbner en menu på skærmen.

Rul til menuen "Bluetooth" og tryk på "OK" eller "Enter". Vælg derefter indstillingen "Tilføj telefon". På nogle modeller kan dette være angivet som "Tilføj" eller "Tilføj enhed."

Gå ind i Bluetooth-menuen på din mobiltelefon. Placeringen af ​​menuen vil variere afhængigt af din telefon, men det skal være en mulighed under enhedens hovedmenu.

Vælg kommandoen for at tænde din telefons Bluetooth. Dette er normalt den første mulighed i Bluetooth-menuen. Hvis du ser et blåt Bluetooth-ikon tændt på din telefon, er din Bluetooth allerede tændt, og du kan springe dette over.

Vælg "Tilføj", "Tilføj ny" eller "Søg efter enhed" i Bluetooth-menuen på din telefon. Den nøjagtige kommando kan være lidt anderledes afhængigt af din telefonmodel, men det er den eneste mulighed, der inkluderer ordet "Tilføj" eller "Søg". Din telefon viser nu en liste over Bluetooth-enhed i nærheden.

Rul ned på listen over enheder, indtil du finder din bil, og vælg den.

Indtast en en til seks cifret kode, når du bliver bedt om at indtaste en adgangsnøgle. På nogle biler vises koden på displayet; i andre skal du indtaste din egen kode. Hvis du vælger en kode, skal du sørge for, at den er en, du kan huske. Hvis du indtaster dit eget nummer, skal du indtaste den samme kode i din bils computer.

Tryk på "OK" åh din telefon for at fuldføre parringsprocessen. I nogle modeller uploades din telefonbog automatisk til din bils computer, i andre får du mulighed for at uploade din telefonbog.