Sådan nulstilles til et standardtastatur eller en mus

Næsten alle enheder i dit computersystem kan slås fra og til ved at få adgang til Windows Enhedshåndtering med et par klik med musen. Det giver dig masser af fleksibilitet og giver dig mulighed for at tilpasse din computer efter et indfald. Enhedshåndtering giver dig mulighed for at aktivere dit fabriks tastatur og mus og deaktivere dine nuværende og effektivt nulstille dem til standardindstillingerne.

Sørg for, at din standardmus og dit tastatur er tilsluttet din computer. Klik på Windows "Start" -knappen i nederste højre hjørne på skrivebordet.

Skriv "Enhedshåndtering" i feltet "Start søgning". Klik på "Enhedshåndtering" under "Programmer". Klik på "Fortsæt", hvis Windows-tilladelsesvinduet vises.

Klik på "+" ud for "Mus og andre pegeudstyr." Højreklik på standardmusen, og klik på "Aktivér". Skift til din standardmus, højreklik derefter på din anden mus, og klik på "Deaktiver". Klik på "Ja" i popup-vinduet med advarsler. Frakobl den anden mus.

Tryk på "+" ud for "Tastaturer". Højreklik på dit standardtastatur, og klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Driver", og klik derefter på "Aktivér". Klik på "OK". Højreklik på dit andet tastatur, og vælg "Egenskaber". Klik på driverfanen, og klik derefter på "Deaktiver". Klik på "Ja" i tilladelsesvinduet, og klik derefter på "OK". Din computer nulstilles til standardtastaturet og musen.