Sådan ser du en tv-episode online gratis

Hvis du vil se en episode af et tv-show, men du ikke har adgang til et tv, eller hvis du savnede en episode og ikke var i stand til at optage den, kan du se tv-episoder gratis på Internettet. Mange tv-udsendelser er tilgængelige for at se ved hjælp af din webbrowser, og du kan få adgang til denne programmering ved at besøge dit kabelfirmas websted. Store netværk leverer også tv-udsendelser og episodebeskrivelser og recaps, så du kan indhente shows, du har savnet. For at maksimere din online visningsoplevelse skal du have en webbrowser og en højhastighedsinternetforbindelse.

Åbn en webbrowser på din stationære eller bærbare computer.

Naviger til et tv-netværks websted. Større netværk inkluderer ABC (abc.go.com), CBS (cbs.com) og NBC (nbc.com). Populære kabelkanaler inkluderer Comedy Central (comedycentral.com) og Public Broadcasting Service (pbs.org).

Kig efter og klik på et link såsom "Shows" eller "Video", der typisk er placeret i navigationslinjen øverst på tv-netværks startside. En liste over tv-shows vises.

Klik på et programnavn, og klik derefter på miniaturebilledet af en episode for at begynde at afspille det i din webbrowser.

Gå til et tv-afsnit "aggregator" -websted som Hulu (hulu.com), CastTV (casttv.com) eller SideReel (sidereel.com). Disse websteder indeholder links til en række tv-shows, som du kan se online gratis.