Sådan opdateres Corel Photo Album 6

Corel Photo Album er et værktøj til import og organisering af fotos fra et digitalt kamera. Det svarer til iPhoto-værktøjet til Mac-brugere. Selvom Corel Photo Album 6 har et indbygget værktøj, der jævnligt kontrollerer softwareopdateringer, vil du muligvis kontrollere manuelt for opdateringer for at bekræfte, at du har den mest opdaterede version af softwaren, der er tilgængelig. Se efter opdateringer i din software for at bekræfte dette, eller download alle de tilgængelige programrettelser direkte fra Corels websted.

Trin 1

Start Corel Photo Album 6. Klik på menuen "Hjælp" i øverste højre hjørne af vinduet, og klik derefter på "Opdater software." Softwaren skal opdateres automatisk. Hvis opdateringen er gennemført, eller hvis du får at vide, at der ikke er nogen opdatering, skal du klikke på "Udfør." Processen er afsluttet. Hvis der modtages en fejlmeddelelse, skal du fortsætte til næste trin for at downloade opdateringerne manuelt.

Trin 2

Gennemse siden Corel Photo Album 6.3.1 download ved hjælp af det første link i "Ressourcer". Klik på "Fortsæt din download", og klik derefter på "Begynd download." Gem den resulterende fil på skrivebordet, og luk Corel Photo Album.

Trin 3

Dobbeltklik på "CPA631_EN_Patch.exe" på skrivebordet. Accepter licensbetingelserne, og klik derefter på "Næste".

Trin 4

Klik på "Opdater", når du bliver bedt om det, og klik derefter på "Udfør". Corel Photo Album opdateres til version 6.3.1.

Download og installer Corel Photo Album 6.3.3 ved hjælp af det andet link i "Ressourcer". Installer opdateringen ved hjælp af samme metode som i trin 3 og 4.