"Vi har forskellige telefonnumre, hvorfor ringer vores iPhones på samme tid?"

Mange iPhone-brugere har opdaget, at siden opdatering af et par af husstands telefonerne til de nyeste versioner af iOS, pludselig når en iPhone ringer, gøres også en helt anderledes iPhone med et andet telefonnummer. Dette er ofte tilfældet med ægtefæller og partnere, der finder deres iPhone ringetid, når deres kone eller ægtemænd iPhone får et opkald, og omvendt. Du har forskellige telefonnumre og forskellige iPhones, så hvorfor på jorden er de begge sammen ringende?


Der er faktisk to grunde til, at forskellige iPhones med unikke telefonnumre vil ringe på samme tid som hinanden, hvilket giver dig nogle muligheder for, hvordan du håndterer det. Indstillingsorienteret, årsagen til, at telefonerne rent faktisk ringer sammen skyldes en ny funktion FaceTime, der hedder iPhone Cellular Calls, men den underliggende årsag er mere relevant, og det er delingen af ​​et enkelt iCloud- og / eller Apple-id. For at løse de forskellige iPhone-ringede ting kan du enten enten deaktivere FaceTime iPhone Cellular Calls eller endnu bedre bruge et andet og unikt Apple-id pr. Person (hvilket betyder, at begge partnere har et unikt Apple-id til deres specifikke iPhones).

Half-Solution: Deaktivering af FaceTime iPhone-mobilopkaldsspektret på hver iPhone

Dette stopper de forskellige iPhones med unikke telefonnumre fra at ringe på samme tid, men det løser ikke den underliggende årsag, som er brugen af ​​det samme Apple ID på forskellige telefoner.

  1. Åbn appen Indstillinger på begge iPhones, og vælg derefter "FaceTime"
  2. Skift kontakten til "iPhone Cellular Calls" til OFF-positionen på begge telefoner

Dette stopper de to forskellige iPhones, der ringer sammen, men det er virkelig ikke den bedste løsning, som vi dækker om et øjeblik.

Du vil også opdage, at ved at deaktivere funktionen FaceTime iPhone Cellular Call, vil enhver anden tilknyttet OS X 10.10 eller nyere Mac også stoppe med at ringe, når der kommer et indgående opkald på iPhone, ligesom en iPad eller en anden enhed, der bruger den nyeste versioner af software, der understøtter FaceTime iPhone Cellular Calling - det kan eller ikke er ønskeligt, afhængigt af din situation. Hvis du ikke vil have det til at ske, og du kun vil have iPhone'erne til at stoppe med at ringe sammen, skal du bruge forskellige Apple ID'er til telefonerne, som vi dækker næste gang.

Den rigtige løsning: Brug forskellige Apple ID-logins på hver iPhone

Den ideelle løsning er at bruge forskellige Apple ID-logins på hver iPhone, hvilket sandsynligvis betyder, at du logger ud af et eksisterende Apple ID / iCloud ID, og ​​logger derefter ind på en ny eller opretter et nyt login.

Du kan lære at ændre et Apple ID på iPhone her, det er ikke teknisk, men der er nogle potentielle komplikationer, som alle brugere skal være opmærksomme på. Hvis du ændrer din Apple ID, kan det især være et problem med Kontakter og delte fotos, der er knyttet til iCloud-kontoen, og dermed logger du ud af samme konto, stopper delingen af ​​disse iCloud-detaljer. Det kan ganske vist gøre det irriterende eller upraktisk for nogle brugere, så du vil kun gerne gøre dette, når du har sikkerhedskopieret hver enhed, så hvis du beslutter dig for at det er alt for irriterende eller skadeligt, kan du bare hurtigt gentage dine ændringer igen.