Sådan oprettes et certifikat

Elementer, du har brug for

  • Adobe Reader

  • Specielt papir

  • Printer

Du kan oprette et certifikat til enhver form for tildeling. Det kan gives for ekspertise, fremragende deltagelse eller præstation og mere. Certifikater kan oprettes til sport, skole, forretning, forhold eller mange andre områder. Disse certifikater kan tilpasses, personaliseres og udskrives på få minutter. Alt hvad du behøver er Adobe Reader installeret på din computer, papir og en printer.

Gå online for at vælge en skabelon til dit certifikat. Brug det medfølgende link for at få adgang til hovedsideskabelonsiden for alle typer certifikater. Skabelonerne er opdelt i kategorier: sport, skole, særlig lejlighed, forretning, forhold og tomme certifikatskabeloner.

Få adgang til den nødvendige certifikatkategori. Klik på linket "Gå til skabeloner" under hver kategori, eller klik på den store, farverige titelknap for at åbne den pågældende gruppe certifikatskabeloner.

Sorter de tilgængelige certifikatskabeloner. Brug rullemenuen "Sorter efter" til at arrangere de tilbudte skabeloner. Standardindstillingen er "Mest populær", men du kan også vælge "Seneste certifikat" for at se de nyeste.

Vælg et certifikat, der skal bruges. Se over alle de mulige skabeloner for at finde en, der fungerer. Placer musen over de viste skabeloner for at se et større billede af den. Klik på knappen "Vis" for at åbne et nyt vindue med en endnu større visning af det.

Download dit certifikat. Klik på knappen "Download" (eller link) for at begynde at downloade certifikatet. Dette åbner et "File Download" -vindue. Klik på knappen "Åbn" for at åbne certifikatet. Filen downloades hurtigt og åbnes i Adobe Reader.

Udfyld detaljerne for at oprette certifikatet. Indtast specifikationerne for det krævede certifikat. Områderne i certifikatet fås med din mus. Vælg området, og fremhæv teksten. Indtast de nye oplysninger i det angivne rum. Gør dette for hvert afsnit.

Udskriv certifikaterne. Brug eventuelt specialpapir i høj kvalitet. Klik på ikonet "Udskriv" eller vælg "Udskriv" (findes under "Fil") for at udskrive en kopi af det certifikat, du har oprettet.

Tips

Du kan gemme en kopi af certifikatskabelonen ved at vælge "Gem" i stedet for "Download". Vælg det sted, hvor filen skal downloades. Klik på knappen "Gem".

En anden måde at gemme en skabelon på er at klikke på "Gem en kopi", der er placeret under "Fil" i Acrobat Reader-applikationen.

Du kan håndskrive nogle eller alle oplysningerne på certifikatet, hvis det ønskes. Fjern eventuelle foruddefinerede ord, før du udskriver.

Advarsler

Adobe Reader kræves for at få vist og oprette de beskrevne skabeloner. Brug det medfølgende link til at downloade en gratis kopi, hvis du ikke har den installeret på dit system.