Ændre størrelsen på Large Buggy Open / Save Dialog Windows i OS X Yosemite

OS X Yosemite har en temmelig ejendommelig fejl med Åbn og Gem dialogvinduer, hvor dialogboksen Filvelger eller pauseskærm vises som uhensigtsmæssig stor. Nogle gange bliver vinduet Åbn / Gem så stort, at det går under brugerne Dock eller endda off-screen, hvilket forhindrer dialogboksen til at blive ændret.

Denne fejl har eksisteret i OS X 10.10 og er endnu ikke løst, så mens Mac-brugere venter på en anden fejlrettelse og systemopdatering til OS X Yosemite, dækker vi et par løsninger, som du kan bruge i mellemtiden, hvis og hvornår du støder på dialogboksen Jumbo Åbn / Gem dialog.

1: Reformér vinduet Åbn / Gem i OS X Yosemite

Hvis du kan vælge den nederste del af dialogboksen Åbn / Gem, kan du blot trække det tilbage op til toppen af ​​skærmen for at ændre størrelsen på dialogboksen . Ja, vinduet åbent / gemmer vil vokse til en stor størrelse igen, men det er en ret let løsning. Medmindre du selvfølgelig påvirkes af vinduet, der gemmer sig under et andet emne som Dock, eller i nogle rapporterede situationer, kører dialogboksen Åbn og Gem rent faktisk fra skærmen.

Hvis du har problemer med det, skal du holde markøren over siden af ​​det enorme vindue, indtil markøren bliver til et lille pilikon, hold derefter Shift-tasten nede og klik derefter på og træk fra siden af ​​dialogvinduet for at ændre størrelsen på det alligevel - selvom du ikke kan nå bunden. Shift + Click + Drag trick rent faktisk vil ændre størrelsen på ethvert vindue, men det virker særligt godt for en situation, hvor noget er utilgængeligt eller delvist offscreen.

(Bemærk, at nogle apps giver dig mulighed for at bruge maksimalt / zoom-tricket til indirekte at kontrollere størrelsen på arkivet, det er ikke konsistent på tværs af apps, men det er ikke rigtig en pålidelig metode til håndtering af denne fejl)

2: Skru Rediger vinduet i OS X

Hvis du støder på dette, når du går til at gemme filer, skal du blot klikke på pil ned på ikonet ved siden af ​​filnavnet og minimere vinduet Gem til en mere minimal visning. Dette fjerner filbrowseren i dialogboksen, men du kan stadig gemme tingene i primære mapper som Dokumenter, Desktop, Billeder osv.

Desværre fungerer denne metode ikke med åbne dialogvinduer, da den lille triangelkasse ikke vises, når du bruger dialogboksen Åbn filbrowser, så du skal bruge en af ​​de andre metoder.

Hvad hvis OS X Open / Save Dialog Boundaries er helt slukket?

I nogle sjældne situationer med Mac-opsætninger med flere skærme kan vinduet Åbn / Gem dialog rent faktisk stige til en så enorm størrelse, at en del af vinduets grænser rent faktisk går ud af skærmen og slet ikke kan vælges. Jeg har kørt ind i dette en gang, når du fjernede en ekstern skærm, og det blev løst ved at tvinge hele vinduet tilbage på skærmen med dette opløsningstryk, som grundlæggende ændrer vinduet sammen med en midlertidig ændring i din skærmopløsning.

Dette er en rigtig fjollet fejl, er der ikke en anden løsning?

Løsningen kommer frem i en fejlrettelse fra Apple, sandsynligvis som en del af en OS X 10.10.2 eller OS X 10.10.3 opdatering.

Der er imidlertid ingen specifik tidslinje for disse offentliggørelser, men i mellemtiden kan du bruge ovenstående tricks, eller hvis du er tilbøjelig til at bruge kommandolinjen, kan en standardkommandostreng udstedes pr. Ansøgning til midlertidigt løse de enorme gemme og åbne dialoger, i hvert fald indtil de vokser til en stor størrelse igen. Oplysninger om standardkommandostrengene, der kræves herfor, findes her på SixColors, selv om det nok er upraktisk, at de fleste afslappede Mac-brugere skal gå til standardstrengruten. På den anden side kan avancerede brugere sætte pris på evnen til at scripte eller automatisere en løsning på dette, mens en fejlrettelse bliver kogt op af Macintosh-softwareholdet.

Kendskab til en anden løsning? Lad os vide i kommentarerne!