Sådan udskrives på papirvarer

Papirvarer kan findes i mange størrelser, former og vægte. På trods af disse variabler er der måder at udskrive på det, uanset hvilken printer der bruges. De fleste printere er designet til at udskrive på 8-1 / 2 x 11 papir med justerbare guider til større eller mindre størrelser. Udskrivningsprogrammer, såsom Microsoft Word eller Notepad, tilbyder udskrivningsmuligheder, der hjælper printeren med at tilpasse sig papirvariablerne.

Trin 1

Mål det papirvarer, som du vil udskrive på.

Trin 2

Åbn udskriftsindstillingsvinduet ved at klikke på "File", hvis du bruger Notesblok. Hvis du bruger Word, skal du klikke på Office-knappen i øverste venstre hjørne.

Trin 3

Vælg "Print Setup", hvis du bruger Notesblok. Vælg "Udskriv", derefter knappen Egenskaber, hvis du bruger Word.

Trin 4

Klik på pil ned til højre for feltet "Størrelse" i Notesblok, og vælg størrelsen på dit papirvarer. Hvis din papirstørrelse ikke er angivet, skal du vælge "Brugerdefineret". Klik på knappen "Printer" nederst til højre i vinduet. Vælg marginafstande i de angivne felter. Marginafstande er baseret på designet af dit papirvarer. Hvis der er et design langs den venstre side af papirvarer, der er 1 "bredt, skal du indstille din venstre margen til at være mindst 1-1 / 2" bred for at undgå at udskrive på den. Standardmargener er 1 ", men kan være mindre eller mere afhængigt af størrelsen på dit papir. Minimummargenstørrelsen bør ikke være mindre end 1/2". Klik på "OK", når du er færdig.

Hvis du bruger Word, skal du klikke på fanen "Grundlæggende" i vinduet "Egenskaber". Vælg din papirstørrelse ved at klikke på pil ned i feltet "Størrelse". Hvis din papirstørrelse ikke er angivet, skal du vælge "Brugerdefineret". Papirstørrelsen skal være "Samme som originalstørrelse" eller "Brugerdefineret." Klik på "OK" for at afslutte vinduet Egenskaber, og derefter "OK" igen for at lukke vinduet Udskriv. Vælg vinduet Sidelayout eller Rediger. Vælg Margener, og indtast de margener, du vil bruge. Instruktionerne til margenindstillinger i Notesblok er de samme for MS Word. Når du er færdig, skal du vende tilbage til dit dokument.

Trin 5

Placer dit papirvarer i din printer. Afhængigt af den printer, du bruger, skal du afgøre, om den skal placeres med forsiden opad eller med forsiden nedad. Juster styrene, så de sidder tæt på papiret, men ikke for tæt.

Klik på din Office-knap i øverste venstre hjørne af din Word-skærm, og vælg Udskriv, eller vælg Filer og udskriv i menuen, afhængigt af din version af MS Office eller Notesblok.