Sådan oprettes 3D-tegn fra fotos med freeware

I det moderne samfund er 3-D-tegn blevet almindelige i film og videospil. Mange mennesker kan også godt lide at oprette 3D-modeller og tegn til eget brug, og de bruger ofte fotos til at oprette eller ændre teksturerne til deres tegn. En misforståelse er, at for at gøre dette har du brug for omfattende træning og noget ret kompleks og dyr software. Du kan dog oprette disse tegn helt gratis ved hjælp af Daz Studio og Gimp, som begge er freeware.

Trin 1

Besøg www.daz3d.com, download den gratis version af Daz Studio, og installer den på din computer. Mens du er der, skal du også downloade og installere enten den gratis Michael 4-figur eller Victoria 4-figuren. På www.renderosity.com kan du downloade en gratis tekstur lavet til det tegn, du valgte. Download også Gimp-værktøjet fra www.gimp.org.

Trin 2

Læg dit foto på din computer enten ved at slutte dit digitale kamera til din computer via USB og overføre det eller scanne i et udskrevet billede. Husk, at scanning giver en tekstur af lavere kvalitet. Selve billedet skal være ensartet oplyst med direkte udsigt over ansigtet. Ansigter skal være glatbarberede, og briller skal fjernes.

Trin 3

Åbn Gimp. Vælg "File" og klik på "Open." I den dialogboks, der dukker op, skal du gennemse placeringen af ​​den tekstur, du downloadede. Åbn nu det billede, du vil føje til strukturen.

Trin 4

Brug "Polygonal" markeringsværktøj til at vælge ansigtet, undgå hår i toppen og siderne og stop ved kæben. Vælg "Kopiér". Gå tilbage til strukturen, og vælg "Sæt ind". Brug “Scale” -funktionen til at ændre størrelsen på ansigtet og placere det på plads over den del af strukturen, du vil erstatte.

Trin 5

Vælg "Farvetone / mætning", og juster farven på baggrundsstrukturen, så hudtonen passer nøjagtigt til det, der er indsat. Flet lagene. Brug nu “Smudge” -værktøjet til at blande kanterne ind for at fjerne eventuelle linjer.

Trin 6

Vælg "File" og "Save", navngiv din nye struktur og gem den som en jpeg.

Åbn Daz Studio. I bibliotekets paneler til venstre skal du finde din figur og trække den ind i scenen. Find nu den originale struktur, du downloadede, og træk den til tegnet.