Skullcandy-hovedtelefonproblemer

Skullcandy tilbyder en række hovedtelefonformater, der er kompatible med MP3-afspillere, hjemmelyd, computere og videospil. Som alle hovedtelefoner er de kendt for at udvikle specifikke problemer, hvis forudgående viden kan hjælpe dig med at forhindre dem.

Lyd på den ene side

Hvis der kommer lyd ud af den ene side af hovedtelefonerne, men ikke den anden, er problemet med kabeltrådene. Dette sker typisk over tid, ikke når hovedtelefonerne er nye.

Lydkvalitet

Ifølge Fortune Tech er "Skullcandy-hovedtelefoner ikke den type, du vil høre lydfiler strømme om." Klager over lydkvaliteten varierer mellem de forskellige stilarter på Skullcandy-hovedtelefoner, så prøv at køre et par, før du køber dem.

Statisk

Skullcandy-hovedtelefonproblemer

Hvis dine Skulldcandy-hovedtelefoner afgiver en statisk knitren eller hvæsen, kan det være et problem med hovedtelefonerne, men det kan være et problem med output på lydafspilleren eller enheden, de er tilsluttet i stedet for.

Uforenelighed

Ifølge Scullcandy er Bluetooth-produkter ikke fuldt kompatible med alle enheder. Hovedtelefonerne spiller kun Mono, selvom lydenheden udsender stereolyd. Derudover er de fuldstændig uforenelige med tredjegenerations iPods, iPhone 3G og iPhone 4.