OS X 10.8.5 Supplerende opdatering og iTunes 11.1.1 Udgivet

Apple har udgivet to mindre softwareopdateringer til Mac-brugere, OS X 10.8.5 Supplemental Update og iTunes 11.1.1. Brugere, der i øjeblikket kører OS X Mountain Lion, finder den supplerende opdatering tilgængelig i Software Update, og alle brugere med iTunes 11.1 installeret finder også 11.1.1 opdateringen der.

De to opdateringer er ret mindre, men anbefales til alle Mac'er, der er berettiget til opdateringerne. OS X-brugere kan downloade begge opdateringer lige nu fra Software Update og Mac App Store, som adgang til via Apple-menuen.

OS X 10.8.5 Supplerende opdatering

Offentligt mærket som "OS X 10.8.5 Supplemental Update 1.0" løser den mindre opdatering til brugere af Mountain Lion et problem, der forhindrede nogle apps i at få adgang til det forreste kamera på bestemte MacBook Air-modeller, løser et problem, der forårsagede, at eksterne drev springer ud selv efter at Mac'en blev lagt i dvale, løser et problem, der forårsagede HDMI-lydudgang til at stoppe med at arbejde efter at være vågnet fra søvn (hvis hurtig-lyd-trick ikke fungerede for dig, løser dette det), og det siges også at løse et problem, der forhindrede nogle USB Bluetooth-adaptere i at fungere. Hvorfor har Apple ikke kun udgivet dette som OS X 10.8.6? Hvem ved.

iTunes 11.1.1

iTunes 11.1.1 er en mindre opdatering, der løser nogle få fejl, hvoraf en forårsagede iTunes Extras at vise forkert, det løser et problem med slettede podcasts, og det siges også at forbedre iTunes generelt generelt.