En enkelt køb af Mac OS X Lion vil installere på alle dine Mac'er

Hvis du har flere Mac'er, kan dette være et af de bedste og mest undervurderede funktioner i Mac OS X Lion-udgivelsen: Du køber Lion én gang, og du kan installere den på alle dine Mac'er, og der kræves ikke ekstra indkøb pr. Maskine, alt sammen download og installation håndteres via Mac App Store.

Med andre ord, for kun $ 29, 99 har du en ubegrænset personlig licens til Lion installationer på dine autoriserede Mac'er, der er forbundet til Mac App Store. Her er en skærmhætte fra WWDC 2011 keynote video af, da Phil Schiller nævnte dette:

Dette blev senere bekræftet af Apples pressemeddelelse om Lion, men det hele gik stort set under radaren i spærren af ​​andre nyheder om Mac OS X 10.7 Lion, iOS 5, iCloud og alle relaterede ting fra WWDC.

Mens den generelle personlige licens er meget billig, er det uklart, hvordan Lion opdateringer vil fungere for situationer, hvor gruppelicenser er påkrævet, hvilket er almindeligt i virksomhedernes og akademiske miljøer, men det er usandsynligt, at en site licens ville koste kun 29, 99 dollar.

Mac OS X Lion er blevet frigivet og er udelukkende tilgængelig som en download via Mac App Store til $ 29.99. Lion Server vil blive tilbudt som en separat download for $ 49, 99.

Download Mac OS X Lion fra Mac App Store til $ 29.99 (App Store link)