Beta 2 i iOS 10.2.1 og MacOS 10.12.3 Udgivet

Apple har udgivet de andre betaversioner af MacOS Sierra 10.12.3 og iOS 10.2.1 til brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne.


Brugere, der deltager i beta-programmerne, kan downloade iOS 10.2.1 Beta 2 og MacOS Sierra 10.12.3 Beta 2 fra softwareopdateringsmekanismerne på deres respektive enheder.

IOS 10.2.1 vil sandsynligvis udelukkende fokusere på fejlrettelser og mindre justeringer. Der forventes ikke store nye funktioner i MacOS 10.12.3, selv om det også vil blive koncentreret om fejlrettelser, måske adressere nogle af de vedvarende problemer med Sierra oplevet af nogle Mac-brugere.

På en vagt relateret og bestemt interessant note nævner en nylig Bloomberg-rapport, at Apple ikke længere har et dedikeret team af softwareingeniører, der arbejder på Mac-operativsystemet:

"Apple reorganiserede sin software engineering afdeling, så der er ikke længere et dedikeret Mac operativsystem team. Der er nu kun et hold, og de fleste af ingeniører er iOS først, hvilket giver de mennesker, der arbejder på iPhone og iPad mere strøm. ”

Apple går typisk igennem flere beta-builds, inden den frigiver en endelig version af systemsoftwaren til offentligheden.