Sådan rengøres tromlen fra en HP Laserjet 4200

Papirfragmenter, toner og støv samles på de forskellige komponenter inde i din Hewlett-Packard (HP) 4200 laserprinter. Affaldet tilsmudser til sidst rullerne i printeren såvel som papir, der bevæger sig over rullerne. Tromlen er heller ikke immun over for snavs, der samles på overfladen. Tromlen er en del af din HP 4200-tonerpatron og fungerer som en enhed i stedet for to komponenter. Når du rengør tromlen, skal du være forsigtig med ikke at beskadige døren og fjedrene på tromlen.

Trin 1

Sluk for din HP 4200-printer, hvis den er tændt.

Trin 2

Tryk på den grå knap øverst på printeren for at åbne dækslet til tonerpatronen. Træk forsigtigt tonerpatronen ud af printeren ved hjælp af håndtaget på patronen. Anbring patronen på en plan overflade.

Trin 3

Vend patronen på hovedet, og åbn den grønne hængslede dør, dette er papiradgangen. Du vil se en grøn rulle inde i tonerpatronen, dette er tromlen.

Trin 4

Tør tromlen forsigtigt af med en fnugfri klud. Tromlen er en rulle og drejer frit --- drej tromlen, når du tørrer den af ​​for at fjerne snavs fra alle sider af enheden.

Anbring blækpatronen forsigtigt tilbage i printeren. Luk adgangsdøren, og tænd printeren.