Brug privat browsing-tilstand i Safari til Mac OS X på et vindue pr. Vindue

Moderne versioner af Safari til Mac OS har mulighed for at indlede privat browsing-tilstand i hvert vindue, så du nemt kan åbne en ny privat browsing session i Safari til enhver tid.

Dette er en markant forskel fra, hvordan Private Browsing tidligere fungerede i Safari på Mac, som konverterede alle browservinduer og faner, der er åbne i Safari, til privatlivstilstand. Nu kan du åbne et individuelt privat vindue, og hver fane i et aktiv vindue i privatlivsmodus er det eget unikke private session. Alle andre åbne eller aktive Safari-vinduer forbliver som normale browsersessioner.

Brug af den nye per-window Private Browsing-tilstand i Safari er virkelig nemt i Mac OS, og du har to måder at starte i et nyt privat vindue på. enten med et menupunkt eller en tastaturgenvej. Denne artikel viser dig, hvordan du bruger Private Browsing-tilstand på Safari til Mac.

Sådan åbnes et vindue med privat browsing fra menulinjen i Safari til Mac

Vælg menuen "Fil" og vælg "Nyt privat vindue"

Sådan åbnes en privat browsing session med et tastetryk i Safari til Mac OS

Hit Command + Shift + N for at starte et nyt privat browservindue

Du får vist en meddelelse, der siger "Privat browsing aktiveret - Safari vil holde din browsinghistorik privat for alle faner i dette vindue. Safari kan ikke huske de sider, du besøger, din søgehistorik eller dine autofyldningsoplysninger ", hvis du undrer dig over, at der også er browsercaches og cookies. Du kan derefter starte yderligere private browsing faner ved at trykke på Command + T i det private vindue.

Privacy-vinduer er vist at være private ved at mørke adresse- / weblinjen i Safari-vinduet (taler om adresselinjen, kan du muligvis vise hele webadressen i adresselinjen, som forvirrende er skjult som standard i den nyeste Mac Safari versioner). Dette gør de private browservinduer nemme at identificere fra ikke-private vinduer, gråskyggen i webadresselinjen skal være kendt for dem, der har brugt privat browsing i Safari i iOS også.

Du skal naturligvis være i Safari på en moderne version af Mac OS for at have denne funktionalitet, ligesom MacOS High Sierra, Mac OS Sierra, Mac OS X El Capitan eller OS X Yosemite bør have en sådan funktion tilgængelig for.

Igen er det vigtigt at understrege, hvordan dette er forskelligt fra tidligere versioner af Safari. Ældre versioner af Safari ville sende ALLE vinduer og sessioner til privatlivets fred, mens de nyeste versioner af Safari giver mulighed for en pr. Vindue og per-fane tilgang til privat browsing uden at påvirke de andre åbne vinduer og browser faner.

Mens Chrome-brugere har længe været i stand til at opnå dette, er muligheden for at starte et nyt og separat privat browservindue i Safari nyt. Safari håndterer det også lidt anderledes end Chrome, hvor hvert nyt Safari-vindue, der er lanceret i Privacy-tilstand, er fuldstændigt adskilt med hensyn til midlertidige cookies og indlogget websteder, mens Chrome overfører et privatlivssession login til andre privatlivets windows og faner, indtil de er blevet lukket, Safari gør det ikke. Undtagelsen fra Chrome ville være med den skjulte gæstemodusfunktion, som kan bryde en browsersession væk fra en anden privat fane eller et vindue. I sidste ende, om du vil bruge Chrome eller Safari, er det et spørgsmål om personlig præference, begge er fremragende webbrowsere.