Hvordan man gør helvede bevæger sig på "Naruto: The Setting Dawn"

At lære at gøre helvede bevæger sig på "Naruto: The Setting Dawn" er en god måde at rydde spilskærmen for fjender og frigive din karakters fulde potentiale. Spillet "Little Fighter 2" blev ændret for at skabe "Naruto: The Setting Dawn", som indeholder flere forskellige karakterer som Naruto, Sakura og Kakashi. Helvede-bevægelser er meget kraftige angreb, der udføres ved at trykke på en kombination af knapper. Der findes forskellige helvede-træk for hver karakter i version 2.4 af spillet, såsom Shinos Bug Globe og Kakashis Mass Kamui.

Vælg Shino fra skærmbilledet "Karaktervalg". Udfør Shinos Bug Globe-angreb ved at trykke på "Defend", "Up", "Attack", "Defend", "Down", "Jump" og derefter "Defend." En sværm af insekter vil nådesløst hunde din fjende, indtil han er død.

Vælg Kakashi fra skærmbilledet "Karaktervalg". Kakashis helvede træk kaldes Mass Kamui. Tryk på "Attack", "Defend", "Down" og "Jump" for at udføre dette angreb. Dine fjender bliver simpelthen slettet af skærmen.

Spil som Sasuki, hvis du ønsker at udføre helvede i Kirin. Tryk på "Forsvar", "Op" og derefter på "Spring". Vent på, at Sasuki udfører et håndskilt, men vent ikke så længe, ​​at Chidori er aktiveret. Tryk på "Defend", "Up" og derefter "Attack" for at afslutte træk. Han hopper og kaster nogle ildkugler, før scenen er fyldt med lyn. Dette udvides derefter udad, så ingen (bortset fra dig) er sikre på angrebet.

Kæmp som Gaara for at gøre Sand Imperial Funeral helvede bevægelse. Tryk på "Defend", "Down" og "Jump" efterfulgt af "Defend", "Up" og "Jump" for at udføre dette angreb. Sand vil stige op fra gulvet på niveauet og opsluge din fjende.

Vælg Temari fra skærmbilledet "Karaktervalg". Tryk på "Forsvar", "Fremad" og "Angreb", vent på, at hende udfører Wind Sickle-træk, og tryk derefter på "Forsvar", "Op" og "Spring" for at udføre Wind Element: The Dragon's Judgment. Tornado-lignende animationer vises og skærer din fjende til underkastelse.

Spil som Deidara for at udføre Mass Explosives helvede. Tryk på "Forsvar", "Ned", "Spring" og derefter "Forsvar", mens du flyver på fuglen for at udføre angrebet.

Vælg Sasori for at udføre Seige of the 100 Human Puppets-angrebet. Tryk på "Attack", "Defend", "Attack" og derefter "Jump" for at udføre angrebet. Overfaldsmænd vil dukke op og angribe din fjende.

Kæmp som Sakura, hvis du ønsker at gøre Destruction Earth Smash helvede. Tryk på "Defend", "Down" og "Attack" for at udføre "Cherry Blossom Impact", og tryk derefter på "Defend", "Up" og "Attack" for at udføre helvedes bevægelse.

Vælg Naruto, hvis du ønsker at udføre Multi Wind Element Rasenshuriken-angrebet. Tryk på "Defend", "Down", "Jump", "Attack" og "Defend" for at udføre dette angreb. Flere Narutos vises i støvskyer og angriber din fjende.