Den første gang iPhone Commercial [Video]

Det er her, hvor det hele startede fra den klassiske "Hello" iPhone-reklame til den allerførste iPhone. Tv-annoncen var en næsten øjeblikkelig klassiker, der fremhævede scene efter scene af berømte skuespillere, der besvarede telefoner i berømte film.

Som du ser, vil du uden tvivl genkende mange af disse fra film og øjeblikke i filmhistorie. Og som om Apple vidste, at det ville cementere sin plads i populærkulturen, kommer reklamen med en "Hej" på en førstegenet Apple iPhone med et opkald fra 'John Appleseed', før du blinker et  Apple-logo.

Embedded nedenfor, år forbi den originale Apple iPhone kommercielle er stadig værd at se igen:

Dette blev først sendt til Oscars natten i februar 2007, og det var den første kommercielle til at vise iPhone, en fuld fire måneder, før den blev officielt udgivet i juni 2007.

Kan du huske denne kommercielle airing på tv? Det virker sikkert som et stykke tid siden, gør det ikke? Og her er vi år senere med et utal af andre store iPhone-reklamer og tv-spots, men selv efter denne tid er denne endnu speciel.

Og i tilfælde af at du har glemt, her er hvad den oprindelige første generation af iPhone lignede:

Jeg tror, ​​at den første iPhone faktisk alder meget godt, aluminium ryggen er smuk, og den skinnende Apple logo matcher det forreste glas og skinnende øreringe godt. Måske var det eneste, der ikke levede graciøst, den super tidlige iOS (derefter kaldet iPhone OS), eller den nu betragtes lille 3, 5 "farvedisplay. Men det er stadig en skønhed og en klassiker.