Hvad er en PBX-kuffert?

PBX henviser til et telefonsystem til privat filialbytte. Systemet er almindeligt i mange forretningsmiljøer, hvor der er behov for flere telefonlinjer. PBX tillader et firma at bruge trunkelinjer, som er en gruppe telefonlinjer, der administreres af PBX-systemet.

Direkte indgående opkald

Tilslutning af en trunkelinje til et PBX-system giver et firma mulighed for at tildele et direkte telefonnummer til enhver lokalitet på telefonsystemet. Med det direkte telefonnummer kan en ekstern opkalder ringe direkte ind på en firmatelefon uden at bruge et ledsager- og lokalnummer.

Direkte udgående opkald

Med en PBX-trunklinje kan medarbejderne ringe direkte fra enhver lokalstation på kontoret uden brug af en ledsager til at forbinde opkaldet. Udgående opkald håndteres af PBX-systemet og forhindrer ikke indgående opkald i at oprette forbindelse til systemet.

Hunt Groups

En kuffertlinie kan bruges i forbindelse med et PBX-telefonsystem til at oprette en jagtgruppe. Med en jagtgruppe kan mere end en telefon tildeles til at ringe, hvis et givet telefonnummer ringes op af en ekstern opkalder.