Sådan viser du et papirbånd i regnemaskine App til Mac

Hvis du finder dig selv at tilføje mange tal eller bare udføre en kontinuerlig streng af matematik, der er afgørende for at holde øje med, skal du vide, at Mac Calculator indeholder en papirtapefunktion. For dem, der ikke er bekendt, holder et papirtape et løbespor for hvert element, der er indgået i en lommeregner, hvilket gør det nemt at følge og kontrollere noget i beregningen. Det er selvfølgelig nyttigt, at den bedragerisk simple Calculator-app i OS X indeholder mange muligheder, og du kan også gemme og udskrive det genererede nummerbånd, hvis det ønskes.


Der er ikke meget kompleksitet med at bruge denne handy Calculator-funktion, men det er så nyttigt, at du spekulerer på, hvordan du fungerede uden det, og hvis du har været afhængig af Spotlight Calculator, skal du skifte til dette.

Aktivér papirtape i regnemaskine til Mac OS X

  1. Åbn Calculator-appen fra / Applications /
  2. Træk menuen "Vindue" ned og vælg "Vis papirbånd" (eller tryk på Kommando + T)
  3. Udfør beregninger som sædvanligt, papirbåndet vil nu holde styr på hvert indtastet nummer

Lagring eller udskrivning af papirtape af beregninger

Når du udfylder et sæt beregninger, som du vil gemme eller gemme, uanset årsagen, kan du vælge at udskrive papirtape eller gemme papirtapen som en fil.

Du kan også trykke på 'Clear' knappen for at tørre båndet rent og starte over.

Du finder det nyttigt for mange opgaver, da det er ret nemt at miste mange beregninger, så hvad enten du tilføjer udgifter eller gør skatter, brug papirtape, måske endda gemme eller udskrive resultaterne, du vil takke dig selv for nemheds skyld.

Dette er blot en af ​​mange fantastiske funktioner i Mac Calculator-appen, som er godt fremhævet og i høj grad under værdsat, i stand til at fungere som en videnskabelig eller programmerende lommeregner, beregne valutakurser og tonsvis af måleenheder og meget mere. Det er bestemt et andet kig værd, hvis du har matematiske behov. For enklere opgaver og grundlæggende beregninger kan du finde ud af at bruge Spotlight, da en regnemaskine forbliver den hurtigste på en Mac.