World of Warcraft Cataclysm udgivelsesdato: 7. december

Alright World of Warcraft fans, den seneste udvidelse kommer snart. Blizzard har meddelt, at World of Warcraft: Cataclysm vil blive udgivet den 7. december i år. Til en pris på $ 39, 99 vil du kunne downloade spiludvidelsen via Blizzard-butikken eller købe en dvd, der er Windows og Mac-kompatibel.

Blizzard CEO havde dette at sige på den kommende udvidelsespakke:

"Cataclysm indeholder det bedste indhold, vi nogensinde har skabt til World of Warcraft. Det er ikke kun en udvidelse, men en genskabelse af meget af den oprindelige Azeroth, komplet med episke nye højt niveau eventyr for nuværende spillere og en nydesignet leveling oplevelse for dem, der lige starter ud "

Med andre ord vil du blive limet til din computer for endnu længere end med tidligere udvidelser.

Blizzard gør gode spil, der er ingen tvivl om det. For det første er jeg altid begejstret for, at Blizzard har været så dedikeret til at tilbyde Mac-udgivelse sammen med Windows-udgivelser af deres spil. Dette har været tilfældet siden Warcraft 2 så vidt jeg ved. Senest blev Starcraft 2 Mac klienten udgivet, og selv om det har haft nogle præstationsproblemer, er det ellers en fantastisk spiloplevelse. Hvis du ikke har hentet det endnu, kan du købe Starcraft 2 for billig gennem Amazon, som giver 17% rabat på spillet.