Få den klassiske iTunes Search List Style Tilbage i iTunes 11

Mange ting ændrede sig, da den nyeste version af iTunes blev udgivet, hvoraf mange repræsenterede brugergrænseflader og adfærdsændringer, som ikke altid var populære. For mange af os var den bedste løsning til håndteringen af ​​det nye brugergrænsefladje at basere omvendt ændringerne for at få iTunes til at se normal og kendt igen, og vi er ved at gøre det samme med søgefunktionen.

Først en forklaring: I iTunes 11 fører søgningen op til et flot udseende pop-up vindue, der giver os mulighed for at interagere med musik og tilføje sange til op næste. Du får ikke længere direkte adgang til en simpel listerliste, der matcher resultaterne, hvilket er en visning, der er meget vigtigt, hvis du vil foretage en masse redigering af en gruppe sange, opdatere albumkunst eller endda bare lave en simpel playliste den gammeldags måde. En hel del brugere oplever dette som en fejl, forudsat at søgningen er brudt eller ikke fungerer korrekt, men det er, resultaterne er bare forskellige. Før iTunes 11 ville søgning medføre en enkel resultatliste fra mediebiblioteket, som ville lade dig fremhæve flere sange og nemt foretage justeringer, og det var ærligt nok, at det var nyttigt nok, at mange mennesker vil have den mulighed tilbage.

Gør iTunes Search Return Lists og vær nyttigt igen

For at dette skal fungere på tværs af alle fremtidige søgninger, skal iTunes-søgefeltet ryddes:

  • Åbn iTunes, og klik på det lille forstørrelsesglasikon i "Søg musik" boksen
  • Fjern markeringen 'Søg i hele biblioteket'
  • Test en ny søgning, og tryk tilbage for at opdage den klassiske resultatliste stil

Forskellen er nat og dag i præsentationen, og du får mulighed for at vælge bulk sange i resultaterne, plus du kan nu lave gruppearbejder til sange igen. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad vi taler om her, overfører screenshotsne nedenfor det ganske godt.


Her er før, hvilket er det nye standardsøgningsudseende i iTunes 11+:

Og her er efter, med den samme søgning udført, men tilbage til den klassiske søgeliste stil er blevet restaureret:

Selv om mange brugere sandsynligvis ikke bryr sig meget om denne ændring, gør det en verden med forskel for dem, der foretager bulkjusteringer, eller som hellere bare vil have den klassiske mediesøgning se tilbage. Dette tip virker nøjagtig det samme i både Windows og Mac OS X versioner af iTunes 11 og nyere.

En stor tak til en kommenterer for at påpege dette pæne lille trick.