Sådan genbruges printkort

Elektroniske kredsløb fra computere, DVD-afspillere og anden hjemmeelektronik er ikke biologisk nedbrydelige. Hvis de bortskaffes på almindelig måde, ender de på lossepladser og øger belastningen for miljøet. Men hvis de genbruges, kan de adskilles i deres genanvendelige og ikke-genanvendelige dele. De genanvendelige dele kan geninstalleres i anden elektronik, og de andre dele kan bruges til at fremstille industrielle byggeprodukter og endda til at reparere huller.

Trin 1

Besøg et websted, der opretholder kataloger over elektronikgenvindingscentre i USA, såsom Earth911.com (se Ressourcer). Indtast dit postnummer for at finde et genbrugscenter i nærheden af ​​dig.

Trin 2

Gennemgå de specifikke typer elektroniske enheder, som genbrugere i dit område accepterer. Nogle accepterer muligvis elektronik af alle slags, herunder adskilte kredsløb såvel som samlet elektronik, der indeholder kredsløb. Andre accepterer muligvis kun mere snævre kategorier af elektroniske dele og enheder. Ring eller mail for at bekræfte, at genbrugeren accepterer dine kredsløb.

Trin 3

Ring til computer- og kontorforsyningsbutikker i dit område, og spørg, om de accepterer kredsløb til genbrug. Hvis ikke, kan personalet muligvis pege dig i den rigtige retning.

Trin 4

Spørg dit lokale amerikanske posthus: mange accepterer brugte kredsløb til genbrug.

Rejs til genbrugscentret, og slip dine kredsløb og elektronik. I nogle tilfælde kan der kræves et genbrugsgebyr, selvom dette er sjældent. I andre tilfælde kan der betales et lille honorar til dig for din donation, men igen er dette en sjælden sag med hensyn til genbrug af elektronik.