Vil du have en forudbetalt iPhone? Opsæt en iPhone til en pay-as-you-go-plan

Du kan bruge enhver iPhone, iPhone 3G eller iPhone 3GS som en pay-as-you-go-telefon via AT & T's GoPhone-program. AT & T understøtter ikke officielt at bruge GoPhone med iPhone, men det betyder ikke, at du ikke kan gøre det, og det er faktisk meget nemmere end du kunne forvente. Du vil være i stand til at foretage opkald og bruge forudbetalt data, og den bedste del om dette ... det kræver IKKE en jailbreak!

Opsæt iPhone som en forudbetalt telefon

Det er faktisk meget nemt at oprette en iPhone som en forudbetalt telefon. Først skal du bruge en kompatibel telefon, den originale iPhone, iPhone 3G og iPhone 3GS fungerer fint. Så er alt du skal gøre, at:

  • Få et forudbetalt GoPhone sim-kort
  • Udskift iPhone sim-kortet med det forudbetalte simkort

Ja, det er så nemt.

Den bedste måde at gøre dette på er at købe en rigtig billig GoPhone, som normalt er en renoveret ældre Nokia eller Samsung-mobiltelefon til omkring $ 25, og så skubbe simkortet ud og bytte det til iPhone. Når du har den nye GoPhone sim i iPhone, kan du bruge den som du ville med enhver anden forudbetalt telefon og foretage alle de opkald du ønsker.

På dette tidspunkt kan du foretage alle de opkald, du ønsker at bruge betalingen, mens du går model, men du kan ikke bruge data, medmindre din iPhone er tilsluttet WiFi. Dette er fint for nogle mennesker, men hvis det ikke er der er en løsning ...

Indstil iPhone til at bruge en forudbetalt dataplan

Så din iPhone gør nu opkald fint, men du vil også bruge trådløse data ... ikke noget problem. Her er trinene:

  • Vær sikker på at du har en WiFi-forbindelse, så du kan få adgang til internettet på din iPhone
  • Brug Safari på den forudindstillede forudbetalte iPhone ved at besøge unlockit.co.nz og trykke på 'Fortsæt'
  • På den næste skærm tryk på 'Custom APN'
  • Vælg transportør, for dette eksempel vil det være "US - AT & T", da brug af AT & T ikke kræver en jailbreak eller låse op
  • Tryk på knappen "Opret profil" for at oprette og downloade den tilpassede APN-profil
  • Du vil så se en skærm, der siger, at du er ved at installere en ny profil, klik på 'Installer' og derefter 'Udskift'
  • Der vises en "Profilinstalleret" skærmbillede, der viser den nye APN-profil, der er installeret
  • Dataplanen skal nu fungere

For at teste, at den forudbetalte dataplan fungerer, skal du deaktivere WiFi på iPhone og se på det øverste venstre bærebølgesignal for at se, om Edge eller 3G-tekst vises, dette viser dig, om dataplanen virker. Hvis data ikke ser ud til at fungere, skal du genstarte din iPhone, og ting skal fungere fint. Denne løsning er beskrevet med skærmbilleder af TheAppleBlog, hvis du oplever forvirring.

Denne præcise proces fungerer det samme på andre luftfartsselskaber verden over, ifølge TheAppleBlog. Nødvendigheden af ​​dette varierer fra region til region, men mange lande har allerede betalte iPhone. Den forudbetalte funktion tilbydes ikke i USA, heldigvis er det ikke så svært at komme rundt!

Hvad med en forudbetalt iPhone 4?

Opdatering: Sådan konfigurerer du iPhone 4 som en pay-go-telefon, det er ret simpelt.

Opdatering 2: Formentlig kan CDMA iPhone 4 også bruges på Cricket Wireless, men det kræver en jailbreak og nogle gebyrer fra Cricket.

Den samme proces vil også fungere sammen med iPhone 4, men da iPhone 4 bruger et micro sim-kort, skal du enten trimme ned det forudbetalte sim, hvilket er en kedelig proces eller finde en anden løsning. Hvis du planlægger at gøre dette, skal du stadig købe iPhone 4 uden kontrakt, som vil koste en hel del.