Sådan låser du dit internetfilter op

Internetfiltre er designet til at blokere adgangen til bestemte websteder. Internetfiltre bruges ofte på skoler og arbejdspladser til at blokere adgangen til sociale netværkssider, pornografi eller væddemål / hasardspil. Derudover kan forældre installere internetfiltre på hjemmecomputere for at forhindre deres børn i at få adgang til lignende websteder. Du kan dog fjerne blokeringen af ​​disse filtre fra en computer ved at ændre et par muligheder på internetindstillingerne. Vær opmærksom på, at disse indstillinger i nogle tilfælde er blokeret for at blive ændret af en adgangskode og / eller en bestemt bruger (måske en it-professionel), der muligvis er den eneste med autoritet til at ændre indstillingerne.

Trin 1

Opret forbindelse til internettet og foretag en simpel søgning ved hjælp af en søgemaskine (dvs. Google, Yahoo eller Bing) efter "Proxy List".

Trin 2

Opret forbindelse til en af ​​de sider, din søgning vises, og se efter forskellige Proxy-downloads. Vær opmærksom på alle, der er anført som anonyme kilder, da disse kan være farlige downloads og indeholde vira.

Trin 3

I værktøjslinjen øverst på dit internetoperativsystem skal du navigere til knappen "Værktøjer" og derefter knappen "Valgmuligheder". Vælg "Avanceret" og derefter "Netværk". Et nyt vindue åbnes, og under fanen "Forbindelse" skal du vælge fanen "Indstillinger". Find fanen "Manuel proxy-konfiguration".

Kopier IP-adressen (et sæt numre som 123.45.67.89) fra den proxyliste, du downloadede, og indsæt den i feltet "Adresse:" inde i fanen "Manuel proxy-konfiguration". Derudover er et portnummer tilknyttet hver IP-adresse. Kopier portnummeret fra den proxyliste, du downloadede, der er knyttet til den IP-adresse, du bruger, og placer det i feltet "Port:". Klik på "OK", og de nye indstillinger træder i kraft.