Mac Til-Do List Managers

Hvis du leder efter en gratis Mac ToDo listeleder, skal du ikke se nærmere på disse apps. Vi fremhæver vores foretrukne tre til-do-liste apps, og en af ​​dem leveres allerede med din Mac!

Mac ToDo List Manager Software

Vores første ToDo liste manager app til Mac kaldes Angst, og på toppen af ​​at have en meget attraktiv grænseflade, det har nogle smukke funktioner. Angst sidder problemfrit i din menulinje og synkroniseres med både iCal og Mail, så du kan være sikker på, at dine opgaveopgaver styres uanset hvor du tjekker dem. Udført med din læge aftale? Tjek det af i Angst, og det vil blive fjernet fra iCal, og omvendt. Du kan have flere todo lister, nemt tilføje nye opgavepunkter til listerne, og få flere oplysninger om hvert todo liste element ved simpelthen at dobbeltklikke på det, der vil hente den relevante iCal begivenhed. Dette er helt sikkert vores top desktop software valg til en Mac todo liste manager, tjek det ud!

Angst hjem
Download angst

TaskMate er et andet godt valg for en to-do list manager app, det er ekstremt let og giver dig mulighed for nemt at tilføje nye todo opgaver eller slette færdige. TaskMate er meget uden dikkedarer, der er ingen fancy synkronisering eller iCal integration, bare ren todo liste task management. Hvis du ikke vil have eller har brug for synkroniseringsfunktionerne i Angst, men stadig vil have en god og nem at bruge to-do list manager app, er TaskMate et perfekt valg.

TaskMate hjem
Download Taskmate

Er ikke Mac'en med en gratis opgaveliste-opgaverleder?

Mac OS X sendes ikke med en opgavelistleder i sig selv, men du kan tilføje og indstille iCal-begivenheder til at underrette dig om opgaver, der skal udføres. En endnu enklere tilgang til Mac-tasklisteadministration er dog at bruge Stickies-appen, der er placeret i mappen Applications. Der er ingen fancy funktioner, afkrydsningsfelter eller synkronisering, men du kan nemt skrive eller slette en opgaveliste-opgave, og da det kommer med din Mac, skal du ikke downloade eller installere noget andet.